BAZAR

Câţi bani a primit Adrian Cristea ca să vorbească la Antena 1 despre relaţia cu Bianca Drăguşanu

Chiar dacă momentan nu are o echipă la care să activeze, Adrian Cristea face bani vorbind despre relaţia sa cu Bianca Drăgușanu.

„Adrian Cristea a cerut 8.000 de euro să apară la Acces Direct și i s-a oferit”, a declarat o sursă din Antena 1. Aceeași sursă a declarat: „El a cerut 14.000 de euro ca să apară și seara la emisiunea „Un show păcătos” dar nu i s-a oferit această sumă”, scrie libertatea.ro.

Prezent în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe, Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte că s-a văzut des cu Bianca în timpul mariajului acesteia cu Victor Slav. „Ne-am întâlnit de mai multe ori în apartamentul meu din București. Cred că și Victor știa acest lucru”, a spus fotbalistul.

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea discutau între ei ca doi îndrăgostiţi, chiar şi înainte cu câteva clipe ca roşcata să se mărite cu Victor. Bianca simţea că Adi ar fi trebuit să fie mirele ei, nu prezentatorul de la meteo. „Tu trebuia să fii azi aici”, i-a scris Bianca fotbalistului, prin SMS. Cei doi s-au întâlnit des şi după nuntă. „Bianca venea la mine. O aducea o prietenă cu maşina, intram în parcarea subterană şi asta era”, a spus Cristea, la „Acces direct”, citat de româniatv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button