Câteva zeci de noi locuri de parcare de reședință în Sectorul 6. Primăria S6: Închirirea se va face curând, online

31 mai 2023
8065 Afișari
Câteva zeci de noi locuri de parcare de reședință în Sectorul 6. Primăria S6: Închirirea se va face curând, online
Câteva zeci de noi locuri de parcare de reședință în Sectorul 6. Primăria S6: Închirirea se va face curând, online. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

PS6 a anunțat că bucureștenii vor avea locuri noi de parcare în sector. Sunt 56 de locuri noi la număr, toate de reședință.

Unde se află noile locuri de parcare

Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina de Facebook că au fost făcute 56 de locuri de parcare noi de reședință în sector. Marți, 30 mai 2023, a fost terminat de trasat spațiul la care s-a lucrat, în spatele străzii Chilia Veche.

Curând, cei de la Administrația Comercială a Sectorului 6 vor urca locurile pe site, după care vor fi date în ordinea solicitărilor depuse.

Sunt 56 de locuri, toate de reședință. Colegii de la Administrația Comercială Sector 6 le vor urca pe site, în transparență, și apoi vor fi puse pe platformă și date în ordinea solicitărilor depuse.” a scris PS6.

De asemenea, primarul Ciprian Ciucu a spus că în parcările făcute vor fi plantați și copaci, care să asigure umbra în sector.

În această primăvară au fost făcute aproape 1.400 de locuri noi de parcare în Sectorul 6.

„În parcările pe care le facem plantăm și copaci pentru umbră. Am trecut bine de 4.500 locuri noi”, a punctat primarul Ciprian Ciucu.

În prezent, în Sectorul 6 sunt 47.000 de locuri de parcare de reședință, plus alte 648 în construcțiile Smart.

În plus, pe spațiile mai înguste, din colțuri, motocicletele pot fi parcate gratuit.

Noi locuri de parcare în Sectorul 6
Noi locuri de parcare în Sectorul 6. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

În luna ianuarie, PS6 a creat și a reamenajat locuri de parcare în sector

În luna ianuarie 2023, Primăria Sectorului 6 a anunțat crearea unor noi locuri de parcare în sector și reamenajarea celor existente. De asemenea, au fost anunțate și zonele în care au fost efectuate lucrările.

Iată care sunt acestea

  • În zona Aleea Crăești și Strada Cupolei numărul 1 (intrarea Vagonetului, strada Dreptății, bloc O10)- aici au fost realizate 30 de noi locuri de parcare, iar totalul a ajuns astfel la 112 după reabilitare.
  • În data de 20 ianuarie au fost trasate marcajele din zona blocului M25, aflat pe strada Dezrobirii.
  • Începând din 20 ianuarie, a fost începută și trasarea marcajelor de pe strada Partizanilor. Lucrările urmează să fie continuate pe toată Microzona 21, anunță Primăria Sectorului 6. În respectivă microzonă lucrările de amenajare au fost finalizate.

Te-ar putea interesa și:

Cookies