Cățelușul nedumerit din Sectorul 3: Dă ture de bloc și își așteaptă cuminte stăpânul la scară, cu speranța că va veni. O bucureșteancă a încercat să îl ajute

16 sept. 2023
1032 Afișari
Cățelușul nedumerit din Sectorul 3: Dă ture de bloc și își așteaptă cuminte stăpânul la scară, cu speranța că va veni. O bucureșteancă a încercat să îl ajute
Cățelușul nedumerit din Sectorul 3: Dă ture de bloc și își așteaptă cuminte stăpânul la scară, cu speranța că va veni. O bucureșteancă a încercat să îl ajute. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

O bucureșteancă a observat cum un cățeluș nedumerit se plimba prin jurul unui bloc și păzea scara, așteptându-și stăpânul, care nu mai apărea. Femeia le-a cerut ajutorul oamenilor pentru a-i găsi proprietarul.

„Cățelușul are zgardă, dar fără niciun număr de telefon”

În timp ce mergea prin București, o femeie a observat că un cățeluș tot dădea târcoale unui bloc, după care poposea la o scară. A făcut acest lucru mai bine de o oră.

Bucureșteanca s-a gândit că animăluțul își caută stăpânul, așa că a vrut să îl ajute. Cum? L-a fotografiat, după care a postat imaginea pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, acolo unde a cerut ajutorul internauților:

Bună dimineața, pun această postare aici, poate ajunge mai repede la proprietar.
Acest cățeluș se plimbă în jurul blocului și în apropierea aceleiași scări de peste o oră, însă nici urmă de stăpân.
De asemenea. se așază și stă destul de mult timp în fața scării respective.” (A. R. I.)

Cățelul se afla pe strada Pescărușului din Sectorul 3 al Capitalei.

Cățelușul nedumerit
Cățelușul nedumerit. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Cățelușul avea zgardă, dar nu avea niciun număr de telefon pe ea sau orice altă informație care să ajute la găsirea stăpânului.

Postarea a fost văzută de sute de internauți. Mulți dintre ei au și distribuit-o, pentru a-l ajuta pe animăluț.

Femeia nu a mai găsit cățelușul astăzi

La postarea respectivă a adăugat comentariu o internaută care a spus că a distribuit fotografiile și că speră ca animalul să nu fie abandonat:

Doamne, sper să nu fie abandonat! Îl distribui pe mai multe grupuri din București, poate îl vede stăpânul sau cineva cunoscut!

La comentariul respectiv a răspuns bucureșteanca care a găsit cățelul și a spus că, în această dimineață (sâmbătă, 16 septembrie), animalul nu mai era acolo. Există posibilitatea ca stăpânul său să-l fi găsit:

Nu l-am mai văzut seara trecută și nici azi…”

Te-ar putea interesa și:

Cookies