Cățelușii și pisicuțele fără stăpân îi așteaptă pe bucureșteni să-i ia acasă. ASPA organizează un nou târg de adopții în Parcul Herăstrău

12 oct. 2022
184 afișări
Cățelușii și pisicuțele fără stăpân îi așteaptă pe bucureșteni să-i ia acasă. ASPA organizează un nou târg de adopții în Parcul Herăstrău
Cățelușii și pisicuțele fără stăpân îi așteaptă pe bucureșteni să-i ia acasă. ASPA organizează un nou târg de adopții în Parcul Herăstrău / Sursă foto: Pexels

Un nou târg de adopții ASPA va avea loc în acest weekend în Capitală. Cățelușii și pisicuțele fără adăpost în așteaptă pe bucureșteni, de data aceasta în parcul Herăstrău.

ASPA organizează un nou târg de adopții în Parcul Herăstrău

În Capitală are loc un nou târg de adopții unde bucureștenii care își doresc un prieten blănos pot merge pentru a lua acasă un cățeluș sau o pisicuță.

Târgul, organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), va avea loc la Grădina de vară a Teatrului „Constantin Tănase” din Parcul Regele Mihai I (fostul Herăstrău).

Astfel că, cei ce doresc să adopte un prieten pe viață pot merge în parc sâmbătă, 15 octombrie 2022, între orele 11:00-17:00.

La târg vor putea fi adoptați:

 • 32 de căței din centrele ASPA, dintre care:
  • 22 de puiuți,
  • 10 adulți.
 • 25 de pisici de la Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare.

Acestea așteaptă cu nerăbdare să își găsească familii iubitoare și responsabile.

Adopțiile sunt gratuite

Animalele ce vor fi prezentate la târgul din acest final de săptămână sunt sănătoase și au toate procedurile legale îndeplinite. Atât cățeii, cât și pisicile sunt:

 • Deparazitați,
 • Sterilizați,
 • Microcipați.

Adopțiile sunt complet gratuite.

Asemenea edițiilor trecute ale târgului, sponsorii campaniei vor oferi cadouri atât pentru animalele ce sunt adoptate, cât și pentru cei ce le vor adopta.

În cadrul târgului organizat cu două săptămâni în urmă pe Insula Îngerilor Lacul Morii din București au fost adoptate, în total, 58 de animale de companie.

 • 36 de căței,
 • 22 de pisici.

De acum, viața lor va fi diferită, vor avea parte de mângâierile și afecțiunea la care au visat, transmite ASPA.

În total, ce la începutul anului 2022 și până în prezent au fost adoptate 246 de animale cu ajutorul târgurilor organizate periodic de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

Cookies