Căţeluşă salvată dintr-un canal: fusese aruncată cu un sac de pietre la gât FOTO

de:
20 feb. 2014
0 Afișari
Căţeluşă salvată dintr-un canal: fusese aruncată cu un sac de pietre la gât FOTO

Salvatorii ei, cei de la Adăpostul Speranța, spun că animalul a fost aruncat în canal având agățat de gât un sac plin cu pietre, conform unui comunicat remis de fundatia Vier Pfoten.

Căţeluşa a supraviețuit mai bine de o săptămână datorită unui localnic care i-a aruncat mâncare, informeaza reprezentantii fundatiei, care adaugă că, în cele din urmă, acesta i-a contactat pe responsabilii de la Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, care au acționat imediat și au adus-o în adăpost.

„Cățelușa era foarte deshidratată. A avut noroc cu faptul ca e tânără, dar nu mai rezista mult dacă nu era salvată. I s-a dat numele de Valentina, care înseamnă „, spune Anca Tomescu, coordonatoarea echipei Animale fara Stapân VIER PFOTEN.

Valentina va fi supusă unei examinări medicale amănunțite de catre veterinarii de la Speranța, adăpost partener al organizației VIER PFOTEN, urmând să fie dată în adopţie. Reprezentantii fundatiei spun ca animalul e încă speriat din cauza tratamentului dur la care au supus-o oamenii, însă are un temperament foarte blând și promite să fie un companion minunat pentru viitorul stăpân.

Cookies