Cățelușa moțată, legată de un stâlp pe Aleea Ilioara. Un bucureștean inimos a așteptat vreo 3 ore un eventual stăpân, apoi a luat-o acasă și a îngrijit-o: „Acum face parte din familie”

20 feb. 2024
33848 afișări
Cățelușa moțată, legată de un stâlp pe Aleea Ilioara. Un bucureștean inimos a așteptat vreo 3 ore un eventual stăpân, apoi a luat-o acasă și a îngrijit-o: „Acum face parte din familie”
Cățelușa moțată, legată de un stâlp pe Aleea Ilioara. Un bucureștean inimos a așteptat vreo 3 ore un eventual stăpân, apoi a luat-o acasă și a îngrijit-o: „Acum face parte din familie”. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/ Valentin S.

O cățelușă cochetă, cu coc, a fost legată de un stâlp și lăsată acolo. Un bucureștean inimos a observat bietul animăluț, l-a dezlegat și l-a luat acasă.

Bărbatul a spus că dacă nu îi găsește stăpânul, cățelușa va rămâne la el în familie.

Cățelușa nu avea microcip

O cățelușă a fost găsită pe data de 18 februarie 2024 pe Aleea Ilioara din Sectorul 3 al Capitalei. Animăluțul avea un moț și o lesă verde, iar un bucureștean a observat că era legat de un stâlp.

A așteptat aproximativ trei ore să vadă dacă vine cineva după ea, dar în zadar.

Bărbatului i s-a făcut milă de biata cățelușă și a luat-o acasă, unde a îngrijit-o cum se cuvine. A observat că are gheruțele netăiate și s-a gândit că poate nu are stăpân.

Ulterior, a dus-o la veterinar ca să verifice dacă are microcip și a aflat că nu are. De asemenea, i-a tăiat gheruțele și a deparazitat-o.

Am tot explicat că imediat după am fost la veterinar și nu are microcip, astăzi am fost la altul pentru a fi din nou scanat și pentru a îi tăia unghiuțele și o deparazitare”, a povestit bucureșteanul care a găsit animăluțul.

Ca să se convingă totuși că acel cățel a fost părăsit și că nu îi duce nimeni dorul, a publicat un anunț în grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, în care a scris că a găsit cățelușa respectivă.

Găsită pe Aleea Ilioara.

Cățelușa găsită
Cățelușa găsită. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/Valentin S.

Majoritatea persoanelor care au lăsat comentarii la postare i-au recomandat bărbatului să păstreze cățelușa, pentru că nu au văzut niciun anunț referitor la căutarea ei.

Într-un final, bucureșteanul a spus că o va păstra și o va include în familia lui.

Dacă nu se găsește stăpânul, o vom păstra în familie.
Cookies