Cățelul care doarme liniștit în autobuzul 381 a devenit „vedeta STB” pe social media

09 feb. 2023
7879 afișări
Cățelul care doarme liniștit în autobuzul 381 a devenit „vedeta STB” pe social media
Cățelul care doarme liniștit în autobuzul 381 a devenit „vedeta STB” pe social media

Un călător mai puțin obișnuit a luat autobuzul 381 și, spre mirarea celorlalți călători, a adormit între stații. Nu, nu este vorba despre un bucureștean care a ațipit pe scaun după o zi de muncă, ci despre un cățel care s-a făcut covrig în mijlocul autobuzului. Cățelul călător, până să se dezmeticească și să fugă care încotro, a fost fotografiat de un domn, care a imortalizat animăluțul care a adormit aproape imediat din cauza căldurii din autobuz.

Cățelul căuta un loc călduros și a adormit în STB

Fotografia postată pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București” întruchipează un blănos maroniu, stând într-o poziție de colac pe culoarul traseului 381. Aceasta a fost făcută la ora 16:36, pe la Universitate, de către un domn care a împărtășit imaginea zilei cu participanții din grup.

Cățel dormind pe culoarul traseului 381. Sursa foto: Facebook - Reclamații STB (fostul RATB) București, Tiberiu Ferencz
Cățel dormind pe culoarul traseului 381. Sursa foto: Facebook – Reclamații STB (fostul RATB) București, Tiberiu Ferencz

Având în vedere temperaturile care nu vor scădea prea curând în București, presupunem că patrupedul era în căutare de un spațiu călduros, poate și de un călător milos care să-i ofere o bucată de covrig. Sau poate voia să ajungă pe undeva și nu avea o gură de metrou în apropiere?

Cert este că nu voia să se învrăjbească cu nimeni, ba chiar a căzut într-un somn adânc, poate visând cum aleargă vreo pisică tărcată sau la vreo masă copioasă cu pliculețe de mâncare. Între timp, coada lui stufoasă ca de vulpe a devenit o mică vedetă pe Facebook, oamenii reacționând emoționați la imaginile care au devenit virale.

Comentariile nu au încetat să apară la postare, iar oamenii au privit cu înduioșare cățelul adormit:

A. M. Sandulescu: La -2 grade caută puțină căldură!!

O. Pop: Un castronel cu apă și unul cu bobițe și e imaginea perfectă.

T. C-escu: Bietul de el probabil a căutat un loc mai cald; câinele care nu aparține unei haite, și e al nimănui, de regulă e pașnic.

Cookies