Cățeii de rasă comună din București pot fi sterilizați gratuit și în luna decembrie. Intervențiile sunt făcute în clinici veterinare mobile

06 dec. 2022
349 Afișari
Cățeii de rasă comună din București pot fi sterilizați gratuit și în luna decembrie. Intervențiile sunt făcute în clinici veterinare mobile
Cățeii de rasă comună din București pot fi sterilizați gratuit și în luna decembrie. Intervențiile sunt făcute în clinici veterinare mobile. Imagine simbol: Pexels

ASPA continuă, și în luna decembrie, campania de sterilizări gratuite pentru cățeii de rasă comună, cu stăpân. Sterilizările sunt realizate în cadrul unor clinici veterinare mobile care, pe parcursul campaniei, vor ajunge în toate sectoarele din București.

Sterilizări gratuite pentru cățeii de rasă comună din București

„Campania de STERILIZĂRI GRATUITE pentru câini de rasă comună, cu deținător, derulată de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, continuă și în luna decembrie”, anunță Primăria Capitalei.

Stăpânii blănoșilor din București trebuie să realizeze o programare la numărul de telefon 0743204942, disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

În cadrul campaniei de sterilizări se asigură gratuit microciparea și înregistrarea în registrul RECS, anestezia, operația de sterilizare, tratamentul post operator, dar și carnetul de sănătate.

Sterilizarea cățeilor de rasă comună cu stăpân este singura soluție pentru a reduce numărul patrupezilor de pe stradă, transmite municipalitatea.

Clinici mobile veterinare

Sterilizările sunt realizate în cadrul unor clinici veterinare mobile care, pe parcursul campaniei, își schimbă poziția astfel încât să fie acoperite toate sectoarele Capitalei.

Locațiile clinicilor:

  • Sectorul 3 – Clinica veterinară mobilă Green Vet va staționa la cabinetul Super Pet Vet, aflat pe strada Pietroșelului nr. 55, în perioada 15 – 18 decembrie.
  • Sectorul 5 – Clinica veterinară mobilă Hands and Paws Vet va staționa la adresa Calea Ferentari nr. 123, în perioada 08 – 11 decembrie și 15 – 18 decembrie.
  • Sectorul 6 – Clinica veterinară mobilă va staționa la adresa strada Răsadniței nr. 59, în perioada 08 – 11 decembrie și 15 – 18 decembrie.

„Sterilizarea este gratuită în cadrul campaniei ASPA, în timp ce AMENDA pentru refuzul sterilizării costă între 5.000 și 10.000 de lei.

Alegeți să fiți responsabili!”, declară sursa citată.

Târg de adopții la Starbucks

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) organizează ultimul târg de adopții din 2022, sâmbătă, 10 decembrie, între orele 12:00 – 17:00, la cafeneaua Starbucks România din București Mall Vitan.

Blănoșii prezenți la târgul de adopții au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt gratuite.

„Schimbă o viață – ADOPTĂ CU INIMA! ❤🐶❤”, transmite ASPA.

Cookies