Căței și pisici pentru adopție în București. ASPA îi așteaptă pe iubitorii de animăluțe pe Arena Națională

09 mai 2022
1690 Afișari
Căței și pisici pentru adopție în București. ASPA îi așteaptă pe iubitorii de animăluțe pe Arena Națională
Căței și pisici pentru adopție în București. ASPA îi așteaptă pe iubitorii de animăluțe pe Arena Națională. Sursa foto: Pexels

Acum este momentul: căței și pisici pentru adopție în București. ASPA organizează un nou târg de adopții și îi așteaptă pe iubitorii de animale pe Arena Națională, pe data de 15 mai 2022.

Căței și pisici pentru adopție în București

Bucureștenii și nu numai sunt invitați la o ediție specială a târgului de adopții organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor. Târgul a fost organizat în Parcul Circului în ultimele luni, dar, de data aceasta, este organizat într-o locație inedită: pe Arena Națională, duminică – 15 mai, în intervalul orar 10:00-18:00.

Cățeii sunt din adăposturile ASPA, iar pisicile sunt de la Centrul Teritorial Veterinar sector 2 și de la Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare.

Zeci de căței și pisici așteaptă să fie luați acasă duminică, la ediția specială ce are loc pe Arena Națională din București. La târg vor participa și dresori, medici veterinari, dar și reprezentanți ai asociațiilor non-guvernamentale, care vor sta la dispoziția iubitorilor de animale pentru orice informații utile.

Organizatorii le-au pregătit vizitatorilor multe surprize, vor fi prezenți și invitați din lumea teatrului și muzicii. De asemenea, iubitorii de animale care decid să adopte vor primi cadouri, iar pe stadion se va organiza și o tombolă surpriză.

Animalele fără stăpân

Nicușor Dan a anunțat la finalul săptămânii trecute că, reprezentanții Fundației Fondazione CAVE CANEM din Roma au venit la București pentru a discuta cu Administratorul Public, dar și cu angajații ASPA despre:

  • situația câinilor fără stăpân,
  • adăposturile pentru căței ale Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor,
  • programe de sterilizare,
  • programe de reabilitare a cățeilor cu probleme de comportament.

Totodată, reprezentanții Fundației CAVE CANEM s-au întâlnit și cu refugiații din Ucraina și animalele lor, dar și cu bucureștenii care au decis să adopte animale de companie din Ucraina, prin intermediul ASPA.

Reprezentanții fundației din Roma, împreună cu autoritățile din București au identificat câteva soluții și proiecte pe care primarul general al Capitalei speră să le poată implementa pentru a reduce numărul animalelor fără stăpân.

Cookies