ȘTIRI

Categorie de bilete VIP, aproape sold-out pentru concertul Hugh Laurie de la Sala Palatului

Phoenix Entertainment are onoarea de a facilita  prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman. Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va  fermeca fanii,  la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit, informeaza organizatorii printr-un comunicat de presa.

  Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul „Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile. 

  Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, „Didn’t it rain” si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara.  Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.  Hugh Laurie With The Copper Bottom Band –un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button