Catedrala Mântuirii Neamului, SCOASĂ LA VÂNZARE, pe un site de anunţuri. Reacţia Patriarhiei Române

de:
21 mai 2015
0 Afișari
Catedrala Mântuirii Neamului, SCOASĂ LA VÂNZARE, pe un site de anunţuri. Reacţia Patriarhiei Române

Un internaut a publicat miercuri, pe un site specializat, un anunţ prin care vinde catedrală „LA ROŞU”, în mijlocul Capitalei, pentru suma 500 de milioane de euro. În anunţ, autorul, care s-a semnat Daniel, a precizat că preţul nu este negociabil şi că investiţia se recuperează foarte repede.

„Vand catedrala la rosu in Bucuresti, in zona Cotroceni – 13 Septembrie (in curtea Palatului Parlamentului). Constructia este facuta din banii mei si a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde asa cum se vede si in fotografii, cumparatorul avand ocazia sa o zugraveasca in ce culori doreste si sa picteze sfinti si ingeri cu fețe care sa semene cu el. Constructia are 38.000 metrii patrati, 5 etaje (trei subterane si doua deasupra solului), 12 lifturi, buncar antiatomic, 500 locuri de parcare. Pretul de 500.000.000 Euro nu este negociabil. Cumparatorul isi va putea recupera investitia in maxim 5 ani si nu va avea nici un fel de obligatii financiare fata de institutiile statului”, se arată în anunţul pus de Daniel pe site-ul www.anuntulcorect.ro.

La datele de contact ale anunţului a fost trecut numărul de telefon al Patriarhiei, potrivit click.ro.

Reacţia Patriarhiei Române a apărut imediat, printr-un comentariu postat la anunţ şi semnat de preotul Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române. Acesta a fost şi primul comentariu postat la anunţ. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a cerut administratorului site-ului ca anunţul respectiv să fie scos. „În atenţia Administratorului site-ului de publicitate imobiliară Anunţul corect. Pe site-ul Anunţul corect a fost postat astăzi, 20 mai 2015, un anunţ imobiliar fals despre Catedrala Mântuirii Neamului în mod evident cu intenţie denigratoare. Vă solicităm să ştergeţi această postare abuzivă care, de altfel, contravine flagrant propriilor dumneavoastră principii de postare din secţiunea Termeni şi condiţii. Cu speranţa că sesizarea noastră va fi luată în considerare în cel mai scurt timp şi că această situaţie regretabilă nu se va mai repeta, Pr. C. Stoica, PATRIARHIA ROMÂNĂ”.

Cookies