Câte utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire, în Sectorul 4

de:
08 dec. 2015
0 Afișari
Câte utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire, în Sectorul 4

Stocul de material antiderapant din dotarea S.C. REBU S.A. cuprinde 4.000 tone clorură de sodiu și 50 tone de clorură de calciu, informează Primăria Sectorului 4.

De asemenea, este asigurat şi stocul de carburant pentru funcţionarea utilajelor, acesta însumând 600 de tone de motorină. Totodată, vor fi mobilizaţi 270 lucrători/ 24 ore, pentru degajarea zăpezii de la rigole, guri de canal, treceri de pietoni sau refugii de tramvai.

În „Programul de măsuri și acțiuni pentru deszăpezirea și combaterea poleiului în Sectorul 4, pentru iarna 2015 – 2016″ se va acţiona pentru deszăpezire în 2 etape: într-o prima fază pe bulevarde, pe căile de acces în unitățile de învățământ școlar și preșcolar, spitale și alte instituții de interes public, iar ulterior, pe străzile secundare.

În condiții de ninsori abundente, dacă situația o va impune, se va acționa simultan și permanent pe toate arterele de circulație din Sectorul 4, oprindu-se temporar (aproximativ timp de o oră) circulația pe un singur sens pe marile bulevarde.

Activitatea societăţii de salubrizare va fi monitorizată de Autoritatea Locală Sector 4, pentru buna coordonare şi eficienţă, toate utilajele fiind dotate cu sistem tip GPS.

Cookies