ȘTIRI

Câte utilaje acţionează în Bucureşti pentru degajarea zăpezii şi aplicarea de antiderapant

„In cadrul actiunii de control desfasurata in noaptea de 06-07.02.2015, politistii locali din cadrul Directiei Control au constatat ca la nivelul Municipiului Bucuresti, operatorii de salubritate responsabili cu punerea in aplicare a Programului de deszapezire si combatere polei, au actionat in mai multe randuri prin pluguire si imprastiere de material antiderapant, atat pe arterele principale cat si pe cele de legatura, cu prioritate in zona rampelor, pantelor, podurilor, pasajelor si in zona spitalelor si a statiilor de salvare.”, informează un comunicat de presă al Primăriei Bucureşti.

Conform comunicatului, şi operatorii de salubritate, dar si reprezentantii RATB au actionat, pe timpul noptii, cu operatori manuali la degajarea zapezii din statiile RATB, refugiile de tramvai si din zona trecerilor de pietoni.

Actiunile de imprastiere de material antiterapant, atat pe arterele principale, cat si pe arterele laterale, precum si operatiunile de degajare a zapezii din statiile RATB si din zona trecerilor de pietoni vor continua si pe timpul zilei.

Totodata, li s-a solicitat operatorilor de salubritate sa actioneze cu lucratorii manuali la degajarea zapezii din jurul geigerelor de scurgere, pentru a preveni acumularile de apa de pe carosabil.

La ora 7:00, arterele principale si cele de legatura erau pluguite, iar o mare parte dintre ele erau la negru, traficul auto desfasurandu-se in
conditii de iarna.

Pe timpul noptii, operatorii au actionat cu utilaje, dupa cum urmeaza (raportare realizata la ora 05.00):

*TOTAL: 321 Utilaje*

Sectorul 1: – 76 utilaje,

Sectorul 2: – 60 utilaje,

Sectorul 3: – 59 utilaje,

Sectorul 4: – 41 utilaje,

Sectorul 5: – 37 utilaje,

Sectorul 6: – 48 utilaje.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button