BAZAR

Câte persoane au fost ajutate, până acum, prin Taxi Gratis și cum te poți implica în proiect

Alex Bobeș, un bucureștean de 23 de ani, a inițiat, în luna aprilie, ceva unic în țara noastră: un serviciu de taximetrie gratuit. Adică, în caz că ai o urgență și nu ai bani la tine, suni la Taxi Gratis și va veni o mașină care te va duce unde ai nevoie. B365.ro a prezentat, în exclusivitate, cum a luat naștere inițiativa.

Până acum, prin acest serviciu, au fost ajutate aproximativ 75 de persoane. Una dintre persoanele ajutate a fost doamna Elena, a cărei poveste o găsiți aici. 

In ultima perioada insa, activitatea proiectului a scazut putin, dupa cum a povestit initiatorul proiectelui pentru B365.ro. Cauza: o serie de impedimente financiare si logistice.

„Am ajuns la concluzia ca va trebui sa colaborez cu cineva din exterior, pentru a reusi sa extind initiativa in tot orasul Bucuresti. Orice implicare, de orice fel, este binevenita, doar impreuna putem mentine proiectul in picioare. Pentru o singura persoana a devenit foarte dificil. In aceasta perioada, am intalnit si ajutat persoane cu povesti de viata impresionante, oameni bolnavi de cancer, leucemie dar si copii cu probleme medicale”, spune Alex Bobeș.

In viitorul apropiat, serviciul si-a propus sa demareze o colaborare si cu unele clinici medicale/spitale/institutii oncologice, dar asta doar daca se va reusi extinderea proiectului prin implicarea a macar o persoana, indiferent de mod  (implicare personala sau angajare part-time.) Daca vrei sa te implici, trimite un e-mail la office@taxigratis.ro sau suna la unul dintre numerele de telefon 0785.728.749, 0725.062.356.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button