GREEN CITY

Câte o maşină săltată în fiecare oră de pe străzile Sectorului 6

Potrivit raportului de activitate al Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în primele trei luni ale acestui an au fost ridicate aproximativ 2.000 de autoturisme parcate neregulamentar pe străzile din sector. În aceste condiţii, înseamnă că în fiecare zi din 2011, circa 22 de maşini au fost duse în depozit deoarece poliţiştii au considerat că încurcă sau blochează circulaţia.

Edilul Cristian Poteraş a anunţat că intenţionează să modifice tarifele percepute şoferilor care sunt prinşi pe picior greşit în sensul diminuării taxelor de recuperare a autoturismului. În prezent, recuperarea unei maşini de până la 2,5 tone îl costă pe proprietar 850 de lei. Pentru maşinile de până le 3,5 tone, taxa de recuperare a acestora este 1.500 de lei, iar pentru maşinile cu o greutate mai mare taxa este de 5.100 de lei.

În urmă cu aproximativ o lună, un bucureştean s-a plâns că a fost agresat de poliţişti atunci când s-a prezentat la Parcul de Ridicări Auto pentru a lua câteva documente din maşină.

Conform raportului Poliţiei Locale Sector 6, oamenii legii au depistat în primul trimestru al acestui an aproximativ 375 de persoane fără adăpost, iar în privinţa comerţului ilicit de produse fără acte de provenienţă au confiscat, în acelaşi interval de timp, produse în valoare de 15.600 de lei.

Tot în primele trei luni ale anului, peste 400 de bucureşteni din Sectorul 6 au făcut plângeri la autorităţile locale privind încălcări ale normelor de convieţuire socială, disciplina în construcţii, inspecţia comercială, mediu şi salubrizare sau parcarea pe trotuar.


Recomandarile noastre


Parteneri

Poti citi si:
Close
Back to top button