Câte mașini se pot ridica dintr-un sector, într-un an. Primăria Sectorului 1 a transmis numărul total de vehicule ridicate în 2022

09 ian. 2023
388 Afișari
Câte mașini se pot ridica dintr-un sector, într-un an. Primăria Sectorului 1 a transmis numărul total de vehicule ridicate în 2022
Câte mașini se pot ridica dintr-un sector într-un an. Primăria Sectorului 1 a transmis numărul total de vehicule ridicate în 2022 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a transmis care este numărul mașinilor ce au fost ridicate de pe drumurile publice pe parcursul anului 2022. Vehiculele vechi ce ocupau locurile de parcare și îngreunau traficul au fost ridicate în urma activităților de eliberarea a străzilor și trotuarelor din sector.

Numărul total de mașini ridicate din Sectorul 1 în 2022

Pe parcursul anului ce a trecut, toate administrațiile publice din București au fost preocupate de înlăturarea mașinilor ce erau abandonate pe domeniul public.

Acestea nu fac decât să îngreuneze traficul din Capitală și să încurce pietonii care sunt nevoiți să meargă pe partea carosabilă.

Primăria Sectorului 1 a transmis care este numărul total al mașinilor ce au fost ridicate de pe domeniul public în 2022. Astfel că, după cum informează PS1, 2.400 vehicule au fost ridicate.

O parte dintre acestea au fost ridicate chiar de proprietari, în urma somațiilor date de polițiști locali. Cu toate asta, unele dintre ele au fost ridicate de către Poliția Locală Sector 1. Din numărul total, 320 de mașini au fost deja valorificate de administrația publică.

Un record pentru Primăria Sectorului 1

Numărul de mașini ce au fost ridicate în 2022 reprezintă un record pentru PS1. Acesta a fost considerabil mai mare față de 2021, când Poliția Locală a ridicat 1.850 de vehicule abandonate.

Am ridicat rablele ruginite care ocupau inutil trotuarele și locurile de parcare și le-am vândut la fier vechi.

Astfel, am eliberat domeniul public și am adus și bani la bugetul Sectorului 1. Lucrăm în continuare intens la demersurile de a ridica rablele auto parcate la voia întâmplării în Sectorul 1, ținta noastră este să avem un oraș curat și disciplină în trafic, a declarat edilul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Mașinile abandonate pe domeniul public vor fi în continuare luate în evidență de către Poliția Locală Sector 1. Bucureștenii sunt rugați să anunțe dacă observă vehicule abandonate care îngreunează traficul pietonal sau rutier.

Acestea pot fi semnalate la numărul de telefon 021.9540, număr ce este valabil non-stop.

Cookies