Câte cărți a citit Gigi Becali de când este după gratii

de:
24 iul. 2013
0 Afișari
Câte cărți a citit Gigi Becali de când este după gratii

„Am spus binecuvântată fii închisoare pentru că aici am citit trei cărţi care mi-au salvat sufletul din care două sunt ‘Pelerinul Rus’ şi ‘Filocalia vol.1’ A treia este o carte care m-a învăţat cu adevărat Sfintele Taine ale Ortodoxiei. Aceste cărţi îmi pot salva sufletul care era plin de ruginea păcatelor. Mântuirea vine prin expresia ‘de câte ori am vorbit bine am făcut lucrare de argint, dar de câte ori am tăcut am făcut lucru de aur curat’ „, se arată în mesajul lui Gig Becali, scrie rtv.net.

În 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

Aceştia au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

În 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Gigi Becali şi-a pierdut mandatul de deputat în urma condamnării sale definitive. Camera Deputaţilor a aprobat în 5 iunie, prin vot, vacantarea locului de deputat al lui Gigi Becali.

În 11 februarie, Becali a fost condamnat definitiv, tot de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul sechestrării celor care i-au furat limuzina.

Cookies