Câte 500 de lei pentru o parte din bucureştenii care îşi plătesc impozitele cu cardul

de:
14 ian. 2014
0 Afișari
Câte 500 de lei pentru o parte din bucureştenii care îşi plătesc impozitele cu cardul

Noua campanie, derulată sub sloganul „Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat!”, reprezintă continuarea inițiativei din perioada 1 august – 31 decembrie 2013, prin care contribuabilii din Sectorul 3 au fost îndemnaţi să-şi activeze datele de acces (utilizator şi parolă) pentru plăţile cu cardul pe ghiseul.ro.

În cadrul noii campanii, contribuabilii care îşi plătesc taxele și impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014 sunt înscrişi automat în tragerea la sorți pentru 45 carduri x 500 de lei fiecare, informează Direcţia de Impotize şi Taxe Locale Sector 3 (ditl3.ro)

O componentă importantă a noii campanii o reprezintă locaţiile special amenajate în centre comerciale, care vor funcţiona similar cu ghişeele DITL. Astfel, contribuabilii din Sectorul 3 vor putea merge cu actul de identitate la locaţiile speciale pentru a obține datele de acces pentru plata online cu cardul prin platforma ghiseul.ro şi/sau pentru a-şi plăti direct taxele cu cardul.

Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul că tranzacţiile pot avea loc oricând şi de oriunde. Mai mult, utilizatorii platformei ghiseul.ro stau în medie aproximativ 4 minute înregistraţi în sistem, timp în care află informaţii detaliate privind obligaţiile de plată şi pot să le achite direct pe internet cu cardul. 

Cookies