BAZAR

Câte 500 de lei pentru fiecare din cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, în Bucureşti

Decizia de a acorda câte 500 de lei fiecăruia din cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie a fost aprobată de consilierii locali ai Sectorului 3. 

Astfel, potrivit datelor centralizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3, 351 de familii care au împlinit sau împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie vor beneficia de câte 500 de lei fiecare. 

„Anchetele sociale pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 le-a efectuat au relevat că cele mai multe dintre cele 351 de familii nu au serbat, din diverse motive, acest eveniment important din viaţa fiecărui cuplu, Nunta de Aur. Anchetele sociale realizate au arătat că multe din aceste familii solicitante împlinesc mai mult de 50 de ani de căsătorie, acestea neavând posibilităţi materiale să sărbătorească acest eveniment”, se menţionează în raportul de specialitate care a stat la baza Hotărârii de Consiliu Local Sector 3 privind acordarea a 500 de lei familiilor care aniversează „Nunta de Aur”. 

Lista tuturor beneficiarilor de prestaţii sociale cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsătorie poate fi descărcată de aici. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button