Cătălin Striblea va avea emisiune la radio. Unde poate fi ascultat

de:
19 feb. 2016
1 Afișari
Cătălin Striblea va avea emisiune la radio. Unde poate fi ascultat

Digi FM are, din februarie, un nou membru în echipă. Jurnalistul Cătălin Striblea, om de radio şi televiziune, se alătură echipei Digi FM. El va realiza alături de Bogdan Miu matinalul Digi FM. Striblea intră în locul realizatoarei Carmen Constantin. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea va reveni în echipa de știri Digi24.

„Mi-am dorit să mă întorc în radio şi mă bucur mult ca acest lucru se întâmplă la matinalul Digi FM. Echipa de aici şi-a propus să construiască cel mai important radio din România, iar eu sunt sigur că putem face acest lucru. De asemenea, sunt onorat să mă alătur unui proiect de presă cu prestigiu, care resetează piaţa media din Romania. Mă bucur că mă reîntalnesc cu Bogdan, mai ales că în urma cu ceva ani ne propusesem să realizam un proiect comun. Iată, avem acum ocazia. Cred că împreună vom face o emisiune de dimineaţa, în care – şi la radio – informaţia o să revină la putere.”, a declarat Cătălin Striblea.

Cătălin Striblea a rămas fără emisiunea sa de la B1 TV, în luna noiembrie 2015. 
Jurnalistul Cătălin Striblea a lipsit de la B1 TV, iar în locul emisiunii ‘Ultimul cuvânt’ a intrat ‘X Press’, producție moderată de Sabin Orcan. 

Cătăin Striblea a explicat ulterior de ce nu mai apare la B1 TV. 

„Nu merg la altă televiziune, vreau o pauză de tv. (…) Cu Sorin Oancea și B1 m-am despărțit în cele mai bune condiții. Ne-am strâns mâna, ne-am urat succes și vedem dacă o să mai colaborăm în viitor. Îi mulțumesc că mi-a dat încredere într-un moment dificil și că a avut răbdare, mai ales când am început să obosesc. Le mulțumesc colegilor din redacția B1 pentru a căror muncă uriașă am toată admirația”, a scris Cătălin Striblea pe blogul său.

Cookies