Cătălin Striblea a plecat de la B1 TV. Jurnalistul vrea să facă un nou post radio cu Adevărul

de:
18 nov. 2015
1 afișări
Cătălin Striblea a plecat de la B1 TV. Jurnalistul vrea să facă un nou post radio cu Adevărul

Catalin Striblea si-a intrerupt amiabil contractul cu B1 TV, au declarat pentru HotNews.ro surse din B1 TV. Realizatorul TV a lipsit ieri de pe post, dupa ce in cursul zilei prezentase la CNA proiectul pentru un post de radio al ziarului Adevarul, dupa cum a relatat Paginademedia.

„Contractul cu postul B1 TV expiră la 31 decembrie. Nu am negociat încă un contract nou și încă nu știm dacă vom face altul”, a declarat realizatorul Cătălin Striblea în fața CNA. 

Cătălin Striblea și Teodor Tiță, fost editor coordonator la Metropotam și anterior la site-ul Digi24, au prezentat în fața membrilor Consiliului Național al Audiovizualului proiectul postului Adevărul Live FM.

Societatea Adevărul Live, deținută de omul de afaceri Cristian Burci, a intrat în concurs pentru a obține una dintre cele două licenețe din București, scoase la concurs. Proiectul, dacă va primi licența de la CNA, va avea o investiție de 42.500 de euro, potrivit proiectului depus la CNA.

Proiectul ar fi lansat de jurnalistul Cătălin Striblea, care a declarat că se va ocupa de partea de matinal, însă nu a precizat ce funcție va avea în cadrul societății, iar Teodor Tiță ar fi redactor-șef. Întrebat de un membru CNA dacă va continua colaborarea cu B1 TV, Striblea a răspuns că contractul acestuia cu postul de știri expiră la 31 decembrie, și că până la acest moment nu a fostreînnoit.

Societatea Adevărul Live are acționari două firme: Graffiti Red (95%), respectiv Graffiti Black cu 5%.

 

 

 

Cookies