Cătălin, șoferul de pe Bolt care sigur îți va aduce zâmbetul pe buze. O bucureșteancă, surprinsă de atitudinea lui, l-a lăudat pe internet: „Veselia lui e molipsitoare!”

07 aug. 2023
7359 Afișari
Cătălin, șoferul de pe Bolt care sigur îți va aduce zâmbetul pe buze. O bucureșteancă, surprinsă de atitudinea lui, l-a lăudat pe internet: „Veselia lui e molipsitoare!”
Cătălin, șoferul de pe Bolt care sigur îți va aduce zâmbetul pe buze. O bucureșteancă, surprinsă de atitudinea lui, l-a lăudat pe internet: „Veselia lui e molipsitoare!”. Sursa foto: Facebook/ Ioana Marinescu Sima.ro

De multe ori, când ne urcăm în Bolt sau Uber nu purtăm conversații cu șoferii, ci preferăm să ascultăm muzică la căști sau să stăm pe telefon, fără a fi deranjați. Însă, există unii șoferi care chiar încearcă să aducă zâmbete pe fețele pasagerilor și să le însenineze ziua. Aceștia sunt întâlniți destul de rar, dar există.

Cătălin este unul dintre ei, un șofer care a reușit să îi facă ziua mai bună unei bucureștence care a ales să călătorească cu Bolt.

„Veselia lui era molipsitoare”

O bucureșteancă s-a decis să își comande o mașină Bolt în drumul spre casă și a rămas plăcut surprinsă de atitudinea șoferului care a venit.

Femeia a povestit că sâmbătă, în jurul orei prânzului, a folosit aplicația Bolt pentru a merge acasă.

În ultima perioadă, zona indicată pe aplicația Bolt nu coincide neapărat cu zona în care se află clientul. Astfel, șoferul a sunat-o pe bucureșteancă și a întrebat-o unde se află exact, ca să știe unde să vină:

Da, Ioana, bună, uite, eu sunt în X loc, dă-mi un punct de reper și acum vin.”

Ulterior, șoferul a ajuns la destinație și femeia a urcat în mașină. Bărbatul, foarte prietenos, a întrebat-o cum se simte și dacă nu cumva vrea să își cumpere o cafea.

Ea a rămas plăcut surprinsă de atitudinea șoferului:

M-a surprins dezinvoltura lui, adresarea familiară, mai că mă întrebam dacă mă știa sau mai mersesem cu el.
Când a ajuns,m-am lămurit că nu, dar discuția a continuat pe același ton. „Cum ești azi? Azi și doar azi, pot să te opresc unde vrei, vrei sa îți iei o cafea, ceva?
Veselia lui era molipsitoare.”

Bărbatul i-a spus că e de părere că oamenii sunt foarte triști în ultima vreme și prea molipsiți de telefoane. Tocmai de aceea, mulți ajung să nu își mai trăiască viața:

Noi nu avem probleme, avem doar viața așa cum e ea. Probleme au cei care fac dializă, chimioterapie, oamenii care îsi pierd copiii sau care sunt țintuiți într-un pat. Restul e doar viață, pe care nu o prea mai trăim.”

Șoferul a făcut-o pe bucureșteancă să râdă copios

Femeia a mai povestit că șoferul a făcut-o să râdă „cu gura până la urechi” pentru că i-a povestit câteva întâmplări din viața lui.

La un moment dat, conversația celor doi a fost întreruptă de un apel primit de bucureșteancă, din partea copilului său.

Deși nu au apucat să vorbească foarte mult, veselia lui Cătălin, șoferul mașinii Bolt, i-a rămas întipărită în minte femeii și a determinat-o să povestească această experiență pe pagina sa de Facebook, acolo unde scrie adesea despre întâmplări simpatice din viața ei.

Am rămas însă în minte cu veselia lui Cătălin, șoferul de Bolt care sigur înseninează zilele clienților lui.
Cum spun mereu, îmi doresc mai mulți astfel de oameni printre noi” a scris femeia în încheiere.
Te-ar putea interesa și:
Cookies