ARHIVA B365

Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte mască de protecţie într-un spaţiu comercial

„În data de 17.07.2020, poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că două persoane, bărbat şi femeie, ce se aflau în interiorul unui spaţiu comercial, nu poartă mască de protecţie. Poliţistul s-a deplasat la locaţie şi a solicitat celor două persoane să îşi fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contravenţional a adresat cuvinte şi expresii jignitoare”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul este deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au mai transmis poliţiştii.

Recent, deputaţii PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food din Bucureşti pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button