ARHIVA B365

CĂTĂLIN PREDOIU, supărat pe IOHANNIS, pentru că a anunțat denumirea noului partid după fuziune – PNL

„Dl Johannis a anuntat ca e mandatat sa informeze Congresul PNL cum ca noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi … PNL. Doresc sa il anunt pe dl Johannis ca nu stiu ce mandat are, dar al meu nu. Acest lucru trebuia negociat la momentul potrivit in Comisia bipartita de negociere PDL PNL.

Aceasta maniera de a purta discutiile este incorectă. S-a stabilit că orice chestiune se va discuta si negocia institutional in comisie. Nu e corect sa aflam de la televizor lucruri care se doresc a ne fi impuse. Regret si dezavuez aceasta maniera care denota lipsa de respect pentru parteneri. Cum spunea Vasile Blaga, ‘nu vom oferi PDL pe tava'”, scrie Predoiu pe Facebook.

Fostul presedinte al Partidului Democrat Liberal Emil Boc a declarat sambata ca nu ar renunta la numele formatiunii, in cazul aliantei cu PNL, deoarece PDL are un blazon de aparat.

„Nu fac parte din nicio structura de conducere a partidului, cu alte cuvinte parerea mea nu conteaza. Punctul meu de vedere este si ramane ca PDL are un blazon de aparat, a dat de doua ori presedintele Romaniei, a dat vreo trei primari generali ai Capitalei, a avut Guvern si din acest punct de vedere cred ca nu ar trebui stearsa cu buretele istoria Partidului Democrat Liberal. O solutie de comasare, nu prin absorbtie, ci de comasare cu un nume nou ar fi solutia rezonabila pentru ceea ce inseamna, din punctul meu de vedere, strict personal, viziunea PDL”, a spus Emil Boc, potrivit Agerpres.

El a adaugat insa ca decizia si responsabilitatea unei asemenea decizii revin conducerii partidului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button