DEMISII LA PNL. Cătălin Predoiu A RENUNŢAT la şefia PNL Bucureşti UPDATE

de:
06 iun. 2016
0 Afișari
DEMISII LA PNL. Cătălin Predoiu A RENUNŢAT la şefia PNL Bucureşti UPDATE

UPDATE Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 2, a anunţat că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2, după înfrângerea suferită la scrutinul de duminică.

Le mulțumesc membrilor de partid onești, sutelor de voluntari cât și celor aproximativ 25.000 de cetățeni ai sectorului 2 care mi-au acordat încrederea la alegerile de ieri! Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamăgit pentru că nu am putut să fac mai mult, dar îi asigur că, într-o formă sau alta, voi continua lupta pentru transparență și anti corupție și blaturi în sectorul 2! Demisionez din funcția de prim-vicepreședinte al filialei PNL Sector 2″, a scris liberalul pe Facebook.

UPDATE „Am depus mandatul de Președinte al Filia­lei PNL București. Mulțumesc încă o dată ­tuturor celor care m-au sprijinit cu gând­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Îi asigur că nu le-aș fi ­risipit speranțele și încrederea”, a scris Predoiu pe Facebook.

UPDATE Cătălin Predoiu a demisionat, luni, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Bucureşti, scrie news.ro. Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află la sediul de campanie al partidului din Aleea Modrogan 22, pentru a coordona numărătoarea paralelă a voturilor. 

Îmi depun mandatul de la conducerea filialei PNL Bucureşti. O fac cu fruntea sus, dar cu foarte mult regret în suflet”, a spus Predoiu, citat de stiri.tvr.ro

Copreşedintele PNL Vasile Baga a anunţat, tot luni, că în şedinţa BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt măsurile care se impun, afirmând că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

Vasile Blaga a afirmat că PNL a convocat deja Biroul Politic Naţional care ar urma să se întrunească miercuri la ora 15:00, urmând să fie discutate care sunt măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.

Copreşedintele PNL a afirmat că partidul finalizează numărătoarea paralelă, mai având doar 10% din secţiile de votare de centalizat.

„Cred că acum se finalizează numărătoarea paralelă, mai avem vreo 10% secţii. (…) Avem peste 1000 de primării câştigate”, a declarat Vasile Blaga, la sediul PNL.

Întrebat dacă este dezamăgit de rezultatul alegerilor, Blaga afirmat că este dezamăgit de rezultatul din Bucureştiu, însă, nu şi de cel obţinut în ţară.

PNL va susţine o conferinţă de presă în cursul zilei de luni.

PNl s-a plasat pe locul doi la nivel naţional, astfel că potrivit datelor parţiale anunţate de BEC PSD a câştigat 39,15% şi PNL 32,79% la votul pentru consiliile judeţene.

În Bucureşti, PNL a suferit însă o mare înfrangere, situându-se pe locul trei, după USB. După numărarea a 7,58% dintre voturi, Cătălin Predoiu a ieşit pe locul al treilea la Primăria Bucureşti ( 10, 74%), în timp ce Gabriela Firea (PSD) a câştigat cu 43, 56%, iar Nicușor Dan, (Uniunea Salvați Bucureștiul) s-a situat pe locul al doilea 29,5%.

Cookies