Catalin Predoiu: „Guvernarea Sorin Oprescu din Bucuresti a condus la moartea unui copil”

de:
05 sept. 2013
0 Afișari
Catalin Predoiu:

Vicepreşedinte PDL, Cătălin Predoiu îl acuză pe primarul general Sorin Oprescu pentru moartea copilului de patru ani ucis de câini. Într-un comentariu postat pe blogul său, miercuri, după conferinţa de presa a primarului general, Predoiu afirmă că primarul general ar fi trebui să-şi asume responsabilitatea şi să-şi dea demisia. Sub titlul „Nişte Opreşti”, Predoiu face rechizitoriul celor vinovati pentru moartea lui Ionuț, copilaşul de patru anişori ucis de maidanezi, în plină capitală „europeană”, scrie evz.ro. Iată articolul de pe blog:

„Sorin Oprescu e politicianul care, in anul 2003, a introdus in „limbajul politic” termenul de „pulime”. Acest termen desemneaza in opinia sa pe cei care nu au norocul sa se nasca in „crema” societatii.
Sorin Oprescu a venit azi sa planga in fata „pulimii”. De ce? Pentru ca vrea sa scape basma curata. Pentru ca, undeva in intunecimea mintii sale, stie ca orice hot neprins este cinstit cel putin pana la proba contrarie. In tara lui „merge si asa”, acest politician de moda veche, demn de lada de gunoi a istoriei, a crezut ca o sa scape de vina uciderii, indirecte, a unui copil.
A venit azi in fata bucurestenilor nu pentru a cere iertare, cum era firesc, ci pentru ca mai vrea sa ne mai prosteasca inca o data. Asa cum ne-a prostit atunci cand a promis ca rezolva problema cainilor maidanezi sustinand blocarea legii, la unison cu ceilalti „Opresti”, tovarasi de minciuini si de ticalosii din PSD.
Prin neglijenta si incompetenta, prin minciuna si cinism, guvernarea Sorin Oprescu din Bucuresti a condus la moartea unui copil. O alta victima, un copil de numai patru ani!
De ce plange Sorin Oprescu? Ca sa emotioneze. De ce? Ca lumea sa nu mai gandeasca cu capul limpede. Haideti sa fim o clipa lucizi, ca sa intelegem ADEVARUL! Sorin Oprescu a declarat ca sunt 64 mii de caini maidanezi in Bucuresti, ca sunt 3 masini de ecarisaj care ridica 40 de caini pe zi pentru sterilizare si/sau eutanasiere. Aceasta este sub rata de inmultumire a maidanezilor, lucru stiut de Sorin Oprescu, dupa cum dovedesc propriile declaratii! Se stia, asadar, ca programul este sortit esecului! Si atunci, de ce l-au continuat? Daca au facut-o pentru bani sau pur si simplu din dispret pentru „pulime”, nici nu mai conteaza.
Moral vorbind, toti Oprestii care au mintit oamenii si au intretinut starea de pericol se fac responsabili de moartea unui copil. La fel cei care au agitat si speculat sentimente umane fata de animale, mintind, manipuland si blocand in Parlament o lege care ar fi putut rezolva la timp situatia. La fel cei care mananca milioane din banii primariilor ca sa aiba grija de caini si nu au, dandu-le drumul inapoi, pe strada.
Incidentul absoarbe toata atentia prin tragismul sau, dar e de fapt simbolic pentru toti cei ca Sorin Oprescu, pentru toti politicienii care mint fara sa clipeasca, care s-au nascut din „derbyul” securisto-comunist singeros din 1989 si care au invatat un singur lucru: minte, minte, minte, poporul nu se „prinde” si tu „te scoti” cu functii, milioane si vile la Monaco.
Sorin Oprescu, daca erati astazi barbat si nu o carpa, veneati si va asumati pur si simplu: „am gresit, plec”! Daca aveati o minima consideratie, nu plangeati azi in public ca sa prostiti lumea! Un barbat plange cand nu-l vede nimeni. Dar nu, ramaneti „shmeker”, plangeti la comanda in public, trantati un referendum tardiv si dati vina pe Parlament! Care Parlament e populat cu prietenii de pahar si de politica, care au OPRIT (Oprescu, nume predestinat!) legea atat de necesara, acum doi ani.
Da, Sorin Oprescu, sunteti vinovati cu totii, si dumneata, si Victor Ponta si Crin Antonescu, altii care mint precum clipesc, alaturi de care va tupilati si de aceasta data, cat va trece valul! Faceti singurul gest care va poate reda cat de cat demnitatea, iesiti afara din Primarie, plecati, stati printre maidanezi, poate va vindecati de smecherie, poate aveti vreo revelatie, poate va lecuiti de cinismul care exprima un singur lucru: nu dati doi bani pe oameni!
Asta e adevarul: nu dati doi bani pe oameni, decat in masura in care au conturi, limuzine si masini. Asa sunteti toti, de i se face sila oricarui om cu omenie. Si cand plecati, poate ii luati si pe Victor Ponta si Crin Antonescu, pentru ca aveti toti mainile patate de sangele nevinovat.”.

Cookies