ARHIVA B365

Cătălin Predoiu, declarații pe tema votului prin corespondență. Ce a spus liderul PNL

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), a vorbit, la Realitatea TV, despre posibilitatea ca proiectul votului prin corespondență să fie dezbătut de aleși în sesiunea extraordinară în care Parlamentul va lua în dezbatere re-examinarea Codului Fiscal.

„Eu cred că într-o sesiune extraordinară încap ambele subiecte, şi re-examinarea codului fiscal si votul prin corespondenta. De aceea, am şi purtat, alături de colegii din conducerea PNL, Gorghiu şi Blaga, discuţii intense pentru a pregăti un acord politic pe reexaminarea Codului Fiscal”, a declarat Predoiu, potrivit realitatea.net.

Liderul PNL a mai adăugat că speră ca parlamentarii să introducă proiectul votului prin corespondență în sesiunea extraordinară, acesta fiind o datorie pentru Diaspora: „Noi am cerut şi liderilor celorlalte partide parlamentare să includem pe ordinea de zi acest subiect al votului prin corespondenţă. Eu sunt într-o poziţie delicată, nu sunt membru al Parlamentului si nu vreau să pară cumva că dau lecţii parlamentarilor, dar cred ca nu e un efort prea mare să se treacă şi această lege. Votul prin corespondenţă este o datorie restantă a mediului politic faţă de Diaspora, dar nu vreau să trecem cu vederea că majoritatea este responsabilă de neadoparea acestui vot prin corespondenţă, iar dincolo de realizările politice ale PNL-ului, ale lui Iohannis este important ce oferim Diasporei. Diaspora merită un program special pe termen lung, pentru că ea trebuie conectată la viaţa ţării”, a mai spus Cătălin Predoiu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button