ÎN BUCUREȘTI

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan în București. Ce alcoolemie avea

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan în București, pe bulevardul Decebal, luptătorul rămânând fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Luptătorul Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan în București. Revenit de curând din Republica Dominicană, acolo unde a participat la show-ul “Survivor România”, Moroșanu a fost oprit la un control de rutină pe Bulevardul Decebal din Capitală.

Dar, după verificarea documentelor, oamenii legii au decis, potrivit procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest.

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan în București. Ce alcoolemie avea

Potrivit jurnaliștilor cancan.ro, rezultatul ar fi fost de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Cătălin Moroşanu a fost amendat şi a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Potrivit surselor citate, sportivul ar fi gesticulat nervos la un moment dat, semn că situația în care se afla nu era tocmai pe placul lui.

Moroșanu a fost lăsat să plece după ce a semnat procesul verbal, însă nu la volan, ci ca pieton, și nu înainte de a-și parca legal mașina.

A mai avut probleme cu Poliția Rutieră în 2017

În anul 2017, Cătălin Moroșanu a mai avut probleme cu legea din trafic, la acel moment fiind prins de agenții de circulație circulând cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button