Cătălin Drulă, prima reacția după demiterea directorului de la metrou. Fostul ministru avertizează că „restaurația vine în forță” la Metrorex

17 nov. 2021
221 Afișari
Cătălin Drulă, prima reacția după demiterea directorului de la metrou. Fostul ministru avertizează că
Cătălin Drulă, prima reacția după demiterea directorului de la metrou. Fostul ministru avertizează că "restaurația vine în forță" la Metrorex

Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor, și cel care îl numise pe Ștefan Paraschiv în funcția de director general al companiei, a venit miercuri cu o primă reacția după demiterea acestuia. Fostul ministru de la USR spune că restaurația vine în forță și mafia din subteran își va reveni în perioada următoare.

Miecuri a devenit oficială informația de la metrou pe care B365 o avea încă de săptămâna trecută. Ștefan Paraschiv, numit în funcție de fostul ministru Cătălin Drulă, a fost revocat miercuri din postura de director general al Metrorex. Fostul membru al executivului, de la USR, a venit cu o reacție dură acuzând că USL 2, uniunea dintre PNL și PSD, a început deja să funcționeze.

Cătălin Drulă, mesaj dur după demiterea șefului Metrorex

Drulă acuză că noua decizie va face ca mafia din subteran să revină, după ce a fost dat afară „mul care a pus „ranga” pe cartelul de la metro”.

PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou. De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv. În ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curățenie. 15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2. Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește, a transmis Cătălin Drulă.

Cine este noul șef de la metrou

După ce Ștefan Paraschiv a fost revocat din funcție, miercuri, 17 noiembrie 2021, noul director al Metrorex, desemnat de Consiliul de Administrație, este Laurențiu Gabriel Trușcă.

Noul șef are un background profesional în afacerile petroliere. Astfel, din luna decembrie a anului 2017 și până în martie, Trușcă a avut funcția de director comercial la Octano Downstream SRL București, o companie specializată în comerțul cu carburanți din Capitală.

Mai mult, între martie 2015 și decembrie 2017, Laurențiu Gabriel Trușcă a avut două funcții, tot de conducere, la altă societate din domeniul petrolier, Nobel Oil Downstream SRL București. În privința studiilor, directorul de la metrou are o licență în Managementul Afacerilor, dar și studii în Administrație Publică.

Cookies