Cătălin Drulă anunță restructurări la metrou. Metrorex a fost un loc bun unde să te angajezi, cu posturi un pic inutile

09 iun. 2021
154 Afișari
Cătălin Drulă anunță restructurări la metrou. Metrorex a fost un loc bun unde să te angajezi, cu posturi un pic inutile
Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor. Sursă foto: Facebook

Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor, a anunțat o serie de restructurări importante la metrou, explicând că Metrorex a fost un loc bun unde să te angajezi, cu posturi un pic inutile, în ultimii ani.

Cătălin Drulă a spus, marți seară, că Metrorex ”a fost un loc bun unde să te angajezi”, însă în prezent se lucrează la o nouă organigramă şi vor urma restructurări de posturi.

Se anunță restructurări la Metrorex

”La Metrorex se lucrează la o organigramă, din câte înţeleg, am mai spus asta, nu eu conduc Metrorexul, am găsit un director general care şi-a făcut o treabă foarte bună acolo, au un Consiliu de Administraţie profesionist cu oameni aduşi din industrie, cu experienţă şi ei lucrează la asta.

Îmi spun că organigrama e destul de împănată, cu posturi un pic inutile. A fost un loc bun unde să te angajezi”, a declarat Cătălin Drulă, marţi seară, la TVR1.

Întrebat dacă vor exista restructurări de posturi, dacă vor fi daţi oameni afară, ministrul Drulă a răspuns afirmativ.

Răspunsul ar fi da, pentru restructurarea şi optimizarea acestor companii

Chioșcurile de la metrou încă nu au fost desființate

Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor, a transmis luni seară că primarii Sectoarelor 3 și 5 nu au desființat niciun chioșc din stațiile de metrou care se află în aceste sectoare, în vreme ce Sectoarele 2, 4 și 6 au terminat deja demolarea lor.

„Desființarea o fac primăriile de sector, e responsabilitatea lor legală. Sectoarele 2, 4 și 6 au terminat complet stațiile lor. Sectorul 1 mai are patru stații, dar a făcut deja două sau trei. Nu s-au mișcat lucrurile în Sectoarele 3 și 5”, a declarat ministrul Transporturilor.

Cătălin Drulă a mai afirmat că este datoria primarilor de sector să emită dispozițiile de desființare și că la Sectoarele 3 și 5 așteaptă de „o lună, o lună și jumătate” să fie emise.

„Nu vreau să cred că primarii de la Sectoarele 3 și 5 nu vor să-și facă datoria legală. M-au asigurat de mai multe ori că-și vor face treaba”, a mai spus el, precizând că procedurile pot diferi de la o situație la alta.

Cookies