ARHIVA B365

Catalanii au închiriat un salon de spital de teamă că Messi s-ar putea accidenta pe Arena Națională

Barcelona se ocupă de amicalul cu Dinamo de pe Arena Națională până la cele mai mici detalii. În urmă cu două săptămâni, catalanii au trimis pe cineva la Bucureşti pentru a pregăti sosirea echipei. Stephen Dawson, managerul pe probleme internaţionale ale catalanilor, a inspectat Naţional Arena, a ales hotelul Radisson Blu, unde vor sta Messi şi Iniesta, dar şi traseul de la aeroport la unitatea de cazare și apoi de la hotel la stadion. Spaniolii au mai avut câteva cerinţe, printre care se numără și închirierea unui salon medical. „Au vizitat patru spitale din Bucureşti şi până la urmă au ales Spitalul Municipal. Au închiriat aici un salon medical pentru a interveni de urgenţă în cazul unei accidentări sau pentru o problemă medicală”, au declarat organizatorii de la Bucureşti, pentru gsp.ro.

Barcelona va veni la Bucureşti cu 23 ore și 45 de minute înaintea meciului, pe 10 august, în jurul orei 20:30, cu tot staff-ul medical, dar aparatura pe care au solicitat-o în salonul special aparţine spitalului din Capitală. „Au cerut ca din momentul în care aterizează la Bucureşti şi până când vor pleca, după meci, să poată avea acces la această încăpere, fără ca nimeni să aibă dreptul de a intra în ea, doar ei! Nici măcar personalul medical al spitalului nu are voie să intre în această cameră! De asemenea, spaniolii vor avea o intrare specială în spital, pentru a nu se intersecta cu alte persoane care ar fi la acea oră în unitatea medicală”, au mai precizat sursele citate.

Joi s-au pus în vânzare biletele de acces pe stadion şi la casele de bilete ale stadionului Naţional Arena. După 20 de zile de vânzare exclusivă pe internet, s-au epuizat peste 27.000 de bilete, din totalul celor 52.000 de tichete puse în vânzare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button