Cât va încasa Steaua pentru transferul lui Chiricheș

de:
25 aug. 2013
0 Afișari
Cât va încasa Steaua pentru transferul lui Chiricheș

După meciul cu Gaz Metan Mediaş, Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că Vlad Chiricheş va pleca la Tottenham. Cluburile s-au înţeles pentru o sumă record, 9.5 milioane de euro, cu 1.5 milioane de euro mai mulţi bani decât prima ofertă venită de la Londra. Banii vor fi viraţi în două rate direct în conturile Stelei. Chiricheș este cel mai scump jucător vândut vreodată de un club din Liga I, anunță prosport.ro.

Afirmaţiile făcute însă de antrenorul Stelei au fost însă contrazise de agentul jucătorului, Victor Becali, care susţine că Vlad Chiricheş n-a semnat încă înţelegerea, iar transferul nu este încheiat. Declaraţiile au părut surprinzătoare, în contextul în care Reghecampf a dat afacerea ca fiind sigură.

În spatele declaraţiilor oferite de impresar stă însă o lovitură primită de fraţii Becali, care, deşi vor face cea mai importantă afacere a unui club românesc, vor rămâne cu un comision destul de mic pentru că Ioan Becali are o datorie la Gigi Becali, iar comisionul va merge în conturile patronului Stelei.

Astfel, fraţii Becali rămân doar cu comisionul din salariul jucătorului, adică 10% din ce va câştiga Vlad Chiricheş.

Cookies