Cât va costa accesul în sala de sport multifuncțională din Orășelul Copiilor. GRATUIT PENTRU COPII

de:
02 oct. 2014
4 Afișari
Cât va costa accesul în sala de sport multifuncțională din Orășelul Copiilor. GRATUIT PENTRU COPII

Cu o programare în prealabil la recepția sălii de sport din Orășelul Copiilor, bucureștenii se puteau bucura gratuit de echipamentele performante ale complexului. Însă de acum încolo închirierea echipamentelor și a terenului sălii de sport va costa. Sumele percepute sunt modice, însă sunt necesare pentru întreținere, se arată în expunerea de motive a hotărârii Consiliului Local Sector 4.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani, accesul la locul de joacă acoperit va rămâne gratuit.

Consiliul Local Sector 4 a aprobat în ședință ordinară stabilirea unei taxe pentru închirierea echipamentelor din sala de sport și a terenului de sport din Orășelul Copiilor.

Taxele pentru sala de sport multifuncțională, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani, vor fi următoarele:

Accesul la aparatele de fitness – 10lei/zi de persoană

Închirierea meselor de ping pong – 7lei/h de persoană

Închirierea terenului de sport – 50lei/h de grup

Reamintim că în cadrul proiectului „Lucrări de amenajare a Parcului Orășelul Copiilor”, Primăria Sectorului 4 a construit două clădiri destinate activităților de recreere.

Prima clădire este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani (suprafață de 1008,85 mp). Locul de joacă acoperit a fost inaugurat în decembrie, anul trecut. Clădirea este compusă din o sală de activități dotată cu 8 echipamente de joacă gonflabile și două camere pentru festivități.

Cea de-a doua clădire este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani (suprafața de 1323,06 mp). La primul nivel există o sală de sport multifuncțională (teren de handbal, volei, basket, mini football).

Etajul clădirii găzduiește o zonă pentru fitness, dotată cu 3 benzi de alergare, 2 biciclete, 1 bicicletă eliptică și un stepper. În cea de-a doua zonă au fost amplasate 2 echipamente multifuncționale de forță, iar, într-o alta, 8 mese de ping pong, fiind, totodată, amenajat şi un spațiu de gimnastică, dotat cu 7 spaliere, un cal cu trambulină și saltele.

De asemenea, sala este dotată cu 4 vestiare (2 pentru femei și 2 pentru bărbați), 4 băi cu duș, supraveghere video, precum și sistem wireless de acces la Internet. 

Cookies