ARHIVA B365

Cât va câștiga Andrei Zaharescu în calitate de consul general la Cape Town

Fostul prezentator al Antenelor trece printr-o perioadă de mari schimbări în viață: după despărțirea de soția Andreea Berecleanu și trecerea de la televiziune la Guvern, acum va schimba și țara, pentru o perioadă destul de îndelungată. 

Cât va încasa Andrei Zaharescu în funcția de consul general al României în Africa de Sud, la Cape Town, aflăm din declarația de avere a fostului consul, Silviu Eugen Rogobete: este vorba de 38.000 de dolari pe an. 

Suma poate părea una mare, dar față de salariul pe care îl încasa Zaharescu la Antene, reprezintă mai puțin. Astfel, Zaharescu era remunerat, ca editor şi prezentator, în trustul Intact, cu suma de 133.332 de lei, adică 2.500 de euro lunar, brut. Suma era, la rândul său, mult mai mică decât cea încasată de soția sa, Andreea Berecleanu: conform declaraţiei de avere a soţului ei, Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, ştirista a obţinut anul trecut suma de 222.004 lei brut, doar drepturi de autor. Asta înseamnă că ea a câştigat aproximativ 4.200 de euro pe lună, brut. 

Citește și De ce a fost dat afară Andrei Zaharescu de la Pro TV 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button