Cât te costă să te faci bucureştean fiind basarabean

de:
05 sept. 2011
0 Afișari
Cât te costă să te faci bucureştean fiind basarabean

Dacă nu ştii cine îţi poate face buletin de Bucureşti sau care-i preţul pieţei, agentul de pază de la Evidenţa Persoanelor numărul 5, din sectorul 3, are toate răspunsurile: mai puţin de 700 de euro bucata, scrie antena3.ro.

Tariful diferă de la proprietar la proprietar şi variază, în cele mai multe cazuri, între 200-400 de euro, dar poate ajunge uneori şi la 700 de euro. Înţelegerea se parafează chiar în casa cu pricina.

Proprietarii nici măcar nu se feresc să vorbească despre afacere. Scot bani frumoşi de la locatari, chiar dacă aceştia locuiesc în altă parte cu chirie.

Singurul care ar putea interveni ar fi Fiscul. Având în vedere că orice venituri obţinute trebuie să apară în declaraţie de avere. Altfel, vorbim de evaziune. Dar ei au nevoie de o sesizare de la poliţie, iar poliţia aşteaptă să vină termenul limită pentru depunerea declaraţiilor.

În tot acest timp, în sectorul 3, campion în afacerea cu buletine de Bucureşti, numărul locuitorilor creşte în continuare. La următoarele alegeri va fi nevoie de multă hârtie pentru tipărirea listelor cu votanţi

Cookies