ARHIVA B365

Câţi bani a primit un consilier al preşedintelui Băsescu pentru apariţiile la televiziuni

Mulţi dintre consilierii preşedintelui Traian Băsescu au reuşit să-şi rotunjească veniturile, anul trecut, şi din alte activităţi faţă de cele cuprinse în fişa postului unui angajat de la Cotroceni. Şi Sebastian Lăzăroiu a obţinut, anul trecut, câteva mii de lei din apariţiile sale la posturile de televiziune, scrie ziarulring.ro.

Sebastian Lăzăroiu a obţinut de la un post de televiziune din România, unde a fost invitat pe 1 ianuarie 2012, suma de 8.000 de lei, lucru specificat chiar în propria declaraţie de avere. Lăzăroiu a fost prezent, anul trecut, şi la emisiuni ale altor posturi TV. Totuşi, Lăzăroiu nu a fost remunerat pentru respectivele apariţii, în declaraţia sa de avere, completată recent, neexistând alte informaţii cu privire la veniturile încasate ca invitat TV.

Tot anul trecut, Sebastian Lăzăroiu a obţinut aproximativ 138.000 de lei de la Mass Media România de Mâine, fiind director al televiziunii H2O, şi peste 10.800 de lei ca editorialist la un cotidian. În plus, pe lângă salariile obţinute de la Administraţia Prezidenţială, consilierul lui Băsescu a încasat şi lefuri pentru a le preda studenţilor de la privat, primind 120.000 de lei de la Universitatea „Spiru Haret”.

Potrivit declaraţiei de avere din 2012, Lăzăroiu a mai obţinut bani de la acelaşi post TV care l-a plătit pentru apariţia sa cu 8.000 de lei. Astfel, în 2011, ca invitat şi consultant, a primit aproximativ 16.800 de lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button