Cât de ușor se aplică oja semipermanentă? Răspunsul în unanimitate al tinerelor care o folosesc! (P)

11 apr. 2023
461 Afișari
Cât de ușor se aplică oja semipermanentă? Răspunsul în unanimitate al tinerelor care o folosesc! (P)
Surs[ foto: unsplash.com

În ultimii ani, un produs de înfrumusețare a unghiilor a ajuns în topul preferințelor femeilor din lumea întreaga. Oja semipermanentă, căci despre aceasta este vorba, a cucerit rapid inimile tinerelor și a ajuns să fie nelipsită din ritualul de îngrijire. Ceea ce i-a adus faima a fost în primul rând durabilitatea excelentă pe care o oferă.

Deși ai putea crede că acest produs este destinat doar profesioniștilor. fiind destul de dificil de folosit de către amatori, ipoteza nu este deloc corectă. Datorită compoziției și densității sale, oja poate fi utilizată cu ușurință și cu rezultate remarcabile de oricine învață cei câțiva pași simpli de aplicare. Așadar, dacă te gândeai să o încerci chiar tu, în confortul casei tale, achiziționează articolele necesare acestui tip de manichiură și bucură-te de o experiență minunată!

Cu o rezistență de până la 3 săptămâni, o putere de acoperire formidabilă, o intensitate irezistibilă a pigmenților și un megaluciu, aceste articole au câștigat încrederea femeilor de pretutindeni. Paleta de culori foarte bogată în care pot fi găsite completează perfect lista avantajelor aduse și deschide calea spre o multitudine de stiluri în tendințe. Oja semipermanenta Melkior îți dă șansa de a crea adevărate opere în miniatură pe unghii, și, te încurajează chiar, să lansezi stiluri noi.

De la produsele Highly Pigmented, la cele reflectorizante, cu glitter sau cele de ultimă generație Cat Eye 10D, toate vin la pachet cu unele dintre cele mai spectaculoase propuneri cromatice. Dacă vrei să le încerci puterile magice, asigură-te ca ai pe masa de lucru și o lampă UV/LED, un degresant de unghii, un lac de bază, un top coat și o soluție finish. Această „echipă” fără cusur te va ajuta să captezi toate privirile cu frumusețea unghiilor tale.

Cum să aplici oja semipermanentă?

  • Dezinfectează mâinile și scapă de cuticule

Dezinfectează mâinile și împinge cuticulele cu ajutorul unui bețișor sau cu un instrument din material inoxidabil din trusa de manichiură. În funcție de preferințe, poți tăia și elimina complet pielița acestora.

  • Dă unghiilor forma dorită

Uniformizează patul unghial, dacă este cazul, cu ajutorul unui buffer pentru pilit/lustruit și dă apoi forma dorită cu ajutorul unei pile.

  • Degresează, dezinfectează și aplică baza de unghii

Curăță atent unghiile cu ajutorul unei dischete de bumbac și a unui degresant. Aplică o bază transparentă protectoare cu rol în întărirea unghiilor sau care previne îngălbenirea acestora și usucă acest prim strat la lampa UV aproximativ 30 de secunde. La acest tip de manichiură, este foarte important să folosești întotdeauna cantități mici de produs, în strat subțire.

  • Aplică oja semipermanentă

Alege culoarea preferată și aplică primul strat de ojă. Sigilează vârful unghiei și usucă produsul sub lampa UV pentru 2 minute. Repetă apoi același procedeu și pentru al doilea strat de ojă.

  • Sigilează culoarea

Pentru a oferi unghiei o strălucire de lungă durată și rezistență în timp, folosește un Top coat pentru a sigila culoarea. Aceasta își va păstra, astfel, intensitatea până la 3 săptămâni și va avea un aspect foarte lucios, rezistent la zgârieturi. Uscarea stratului aplicat se face timp de 2 minute la lampa UV.

  • Soluția finish

Ultima etapă constă în aplicarea soluției de finish. Folosește o dischetă din bumbac înmuiată în această soluție și îndepărtează ușor stratul lipicios al ojei.

Oja semipermanentă se aplică mai ușor decât ai fi crezut! Folosește mereu cantități mici de produs, iar rezultatele vor fi remarcabile!

 

Cookies