Cât de sigur e Bucureștiul? Primăria îi întreabă direct pe locuitorii Capitalei. Unde găsești chestionarul, dacă vrei să-ți spui și tu părerea | UPDATE

14 dec. 2022
237 Afișari
Cât de sigur e Bucureștiul? Primăria îi întreabă direct pe locuitorii Capitalei. Unde găsești chestionarul, dacă vrei să-ți spui și tu părerea | UPDATE
Cât de sigur e Bucureștiul? Primăria îi întreabă direct pe locuitorii Capitalei. Unde găsești chestionarul, dacă vrei să-ți spui și tu părerea. Sursa foto: Unsplash

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică îi invită pe bucureșteni să răspundă la întrebarea „Cât de sigur e Bucureștiul”. Instituția a lansat o consultare publică cu privire la ordinea și securitatea publică din Capitală. Inițial, chestionarul putea fi completat până la data de 18 decembrie 2022, dar termenul a fost prelungit.

UPDATE: „Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a prelungit perioada de completare a chestionarelor referitoare la ordinea și securitatea publică din București până la data de 31 Decembrie 2022”, anunță Primăria Capitalei.

Știrea inițială

Consultare publică: Cât de sigur e Bucureștiul?

Șicanări în trafic. Urmărire pe stradă. Hărțuire în mijloacele de transport STB. Mașini parcate pe trotuar. Sunt doar câteva dintre situațiile pe care le-am întâlnit în București. Ai sunat la numărul unic de urgență 112 și autoritățile au intervenit rapid și într-un mod profesionist sau, dimpotrivă, nu ai fost luat/ă în serios?

Iată că, în prezent, autoritățile îi invită pe bucureșteni să-și spună părerea în legătură cu:

  • nivelul de siguranță al orașului,
  • principalele probleme cu care se confruntă din punct de vedere al securității,
  • activitatea instituțiilor cu atribuții în domeniul asigurării și menținerii ordinii publice și intervenției în diverse situații,
  • alte aspecte relevante cu privire la ordinea și securitatea publică.

Primăria Capitalei anunță că, rezultatele acestei consultări publice urmează să fie interpretate în vederea realizării planului strategic anual pentru 2023.

Locuitorii Capitalei pot completa „Chestionarul referitor la climatul de ordine și siguranță publică, precum și capacitatea de intervenție în Municipiul București pe anul 2022” în perioada 12-18 decembrie, iar durata de completare este de 15 minute. Nu sunt colectate emailul sau datele personale ale respondenților.

„Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care se constituie și funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului București și asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică”, explică PMB într-o postare pe Facebook.

Chestionarul poate fi accesat AICI.

Cookies