Cât de mică este cea mai mică baie din București. Încăperea a fost premiată de Ikea

23 feb. 2023
3891 Afișari
Cât de mică este cea mai mică baie din București. Încăperea a fost premiată de Ikea
Cât de mică este cea mai mică baie din București. Încăperea a fost premiată de Ikea. Sursa foto: Freepik

Proprietarii unui apartament din București au fost premiați de Ikea pentru că locuința lor are cea mai mică baie din Capitală. Aceștia au primit o diplomă și un premiu în bani pentru renovarea băii.

Cea mai mică baie din București a fost premiată de Ikea

Mulți dintre noi își doresc băi luxuriante cu mozaic colorat aplicat pe pereți, în mijlocul acesteia fiind o cadă cât un mini bazin olimpic. Poate și un duș cu hidromasaj în care să te relaxezi la sfârșitul zilei.

Pentru alții, o baie micuță în care poți face doar doi pași este strictul necesar dintr-o locuință. Aceasta este povestea reală a unor proprietari de apartament din București care dețin cea mai mică baie din Capitală.

Baia, premiată de Ikea, măsoară 1,4 metri pătrați. Aceasta se află într-un apartament de la etajul 4 al unui bloc ridicat în anul 1945, situându-se pe Bulevardul Ion Mihalache.

Ikea a premiat proprietarii cu o diplomă și un premiu în valoare de 22.000 de lei pentru renovarea băii, transmite Știrile ProTv.

Cristi Priză, cel care a făcut turul apartamentului și l-a postat pe TikTok, spune că această clădire nu este încadrată în niciun grad de risc seismic.

Chiria apartamentului este de minim 350 de euro, iar prețul ajunge la 59.000 de euro, spune Cristi Priză în videoclipul postat pe Tiktok.

@cristipriza Cea mai mica baie din Bucuresti. #5pasidebine #misiuneatiktok #imobiliarebucuresti #imobiliare #imobiliareromania #realestate #agentimobiliarbucuresti #cristipriza #bettercallpriza #foryou #discutiicupriză #devanzare👌 #deinchiriat #chirie ♬ original sound – Cristi Priză

Cea mai mică garsonieră din Cluj. O mai țineți minte?

Mai țineți minte faimoasa garsonieră din Cluj? A stârnit multe comentarii și reacții pe rețelele de socializare în anul 2022 pentru că are o suprafață foarte mică.

Totul a pornit de la un anunț de închiriere postat pe Facebook și a devenit un subiect pentru numeroase glume în toată țara. În anunț se specifica faptul că garsoniera este complet mobilată și utilată, decorul fiind modern. Prețul pentru închiriere pornea de la suma de 200 de euro. Lucrurile s-au schimbat după ce a devenit atât de populară.

Ok, dar suprafața? Ar fi fost singurul defect al imobilului pentru că acesta are 11 metri pătrați. Din acest motiv, un val de ironii au făcut ca acest anunț imobiliar să nu mai aibă nevoie de nicio reclamă în plus. A stârnit zeci de mii de comentarii în care oamenii se întreceau cu glumele pe seama garsonierei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies