Cât de mari sunt problemele de mediu din București și care sunt soluțiile. Green Report pune la aceeași masă experți din mai multe domenii, care vin cu răspunsuri

08 mai 2023
106 Afișari
Cât de mari sunt problemele de mediu din București și care sunt soluțiile. Green Report pune la aceeași masă experți din mai multe domenii, care vin cu răspunsuri
| Sursă foto: Captură-YouTube-GreenReport

Publicația Green Report a lansat, în data de 26 aprilie 2023, un podcast dedicat discuțiilor despre cele mai relevante și importante subiecte în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător. Gazda, Raluca Fișer, va aborda teme diverse, de la sustenabilitate, până la schimbărilor climatice.

„Vorbim verde în față” – Podcast realizat de Green Report

Raluca Fișer, moderatorul emisiunii, este expert în dezvoltarea durabilă și managementul strategic. Aceasta coordonează proiecte de CSR și advocacy de peste 15 ani. În cadrul podcast-ului se vor dezbate următoarele teme:

  • Ecologia,
  • Protejarea mediului înconjurător,
  • Mobilitatea urbană,
  • Schimbările climatice.

Green Report Podcast va prezenta o serie de interviuri cu experți din domenii precum știință, tehnologie, administrație publică și medicină. Aceștia își vor exprima opiniile, ideile și soluțiile de referință pentru remedierea problemelor de mediu ce afectează toată planeta.

Fiecare episod va oferi o perspectivă mai profundă a subiectelor de mediu ce sunt abordate în mod normal de către Green Report.

Green Report, prima organizație media românească dedicată afacerilor și legislației de mediu a fost fondată în anul 2007. Doi ani mai târziu, în 2009, Raluca Fișer a fondat și Asociația Green Revolution. Acesta este primul ONG românesc de ecologie urbană, prin intermediul căruia se implementează măsuri pentru un oraș mai verde.

Ne bucurăm să adăugăm Green Report Podcast în portofoliul nostru de proiecte în domeniul sustenabilității, alături de Conferințele Green Report și Gala Green Report. Discuțiile despre sustenabilite sunt din ce în ce mai prezente, iar criza climatică în care ne aflăm ne obligă să acționăm imediat. Pentru asta avem nevoie de educație și informații corecte.

Acesta este rolul podcastului Green Report, de a furniza informații și educație printr-un dialog constructiv și echilibrat. Suntem convinși că podcastul va fi o resursă valoroasă pentru toți cei interesați să înțeleagă și să îmbunătățească impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător, a declarat Raluca Fișer.

Te-ar mai putea interesa și: 

Doctor Bogdan Antonescu, invitat în primul episod al podcastului

În primul episod al acestui podcast temele dezbătute au fost următoarele:

  • Scenariile de viitor,
  • Migrația climatică,
  • Gesturile care contează,
  • Atitudini constructive,
  • Exagerările cu care ne confruntăm.

Invitatul a fost doctorul Bogdan Antonescu, membru în cadrul: Societății Regale de Meteorologie, Laboratorului European pentru Furtuni Severe și Societății Americane de Meteorologie.

Scopul principal al discuțiilor avute în cadrul podcastului este de a crește nivelul de conștientizare al oamenilor în ceea ce privește problemele de mediu cu care ne confruntăm. Specialiștii invitați vin pentru a oferi informații corecte și puncte de vedere avizate ascultătorilor.

Cookies