Cât de importante sunt zodiile în alegerea partenerului de viață?

12 feb. 2020
3 Afișari
Cât de importante sunt zodiile în alegerea partenerului de viață?

Se vorbeste foarte mult despre compatibilitatile intre zodii, insa aceste aspecte nu trebuie sa devina obsedante. Atunci cand exista sentimente adevarate si cele doua persoane se simt motivate, se poate gasi calea catre inima oricarei persoane si pot fi gasite elementele compatibile, astfel incat cuplul sa functioneze.

Specialistii in relatii de la OnlineDatingErfahrungen.com pun in prim plan modul in care zodiile influenteaza relatiile de cuplu si cat de importante sunt atunci cand trebuie ales un partener de viata.

Conteaza modul in care interactioneaza zodiile pentru o relatie?

Pentru ca foarte multe persoane apeleaza la testarea unei platforme de dating pentru a vedea daca pot gasi parteneri compatibili din punct de vedere al semnului zodiacal, este important de mentionat ca astrograma reprezinta mai mult decat zodia in sine si se refera inclusiv la ascendenti si la ora la care persoana s-a nascut. Cele mai multe detalii sunt oferite de hartile astrale.

O astrograma este cea care spune ce poate fi utilizat in favoarea relatiei si ce anume impiedica o relatie sa se dezvolte corect. Este pur si simplu indicatorul care determina directia. Spre exemplu, pentru ca luna este in Balanta, este cea care gazduieste si casa a saptea, aceasta fiind casa parteneriatelor, acesta fiind un indicativ al faptului ca balantele sunt foarte comunicative si prefera o relatie bazata pe logica si comunicare.

Cat de importante sunt trasaturile specifice ale zodiilor

Spre exemplu, un berbec este o persoana vulcanica si usor de intaratat, care odata scoasa din sarite va scoate flacari pe nas la propriu. Imaginea de ansamblu este una clara, insa aceste caracteristici ale zodiei pot fi la intensitate maxima sau aproape complet estompate la persoane din aceeasi zodie. Nu este o regula ca toti berbecii sa fie nervosi, la fel cum nu este o regula ca toti varsatorii sa fie calmi si visatori. In functie de ascendent, de ora la care s-au nascut si de alte elemente astrale specifice, zodiile difera chiar daca sunt sub acelasi semn.

Pentru un taur este recomandata o persoana care sa ii poata oferi acestuia un sentiment de confort si de stabilitate si care sa ii dea un reper in viata. De asemenea, trebuie sa fie o persoana careia sa ii placa natura. Acestea sunt de fapt doar clisee, pentru ca nimeni nu spune ca un taur nu s-ar intelege cu o persoana ceva mai agitata si mai putin consecventa, care prefera sa stea in casa mai mult decat afara. Totul tine de fapt de comunicare.

Legatura dintre compatibilitati si pasiuni similare

Si acest aspect este discutabil. In realitate, indiferent de zodie, fiecare persoana este diferita. Se spune despre varsatori ca au abilitati creative si prefera mediul interior linistit, in care sa creeze sau zonele exterioare izolate. Acest lucru i-ar face nepotriviti gemenilor, care prefera sa fie in locuri cat mai aglomerate cu cat mai multi prieteni.

Realitatea insa vine sa contrazica aceasta afirmatie, pentru ca numeroase cupluri varsatori gemeni sunt reusite. De asemenea, se spune ca racii si berbecii nu sunt compatibili, insa si in acest caz pot fi vazute unele dintre cele mai frumoase relatii intre aceste zodii.

Cookies