Cât de cald va fi de Paşti şi cum va fi vremea până în iunie. PROGNOZA METEO ANM

de:
26 mart. 2018
0 Afișari
Cât de cald va fi de Paşti şi cum va fi vremea până în iunie. PROGNOZA METEO ANM

VREMEA DE PAŞTE 2018. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs. 

VREMEA DE PAŞTE 2018. VREMEA APRILIE 2018

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal (9,3 grade Celsius) în regiunile sudice si sud-estice și se vor situa, în general, sub mediile climatologice în restul țării.

VREMEA DE PAŞTE 2018.  Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

VREMEA MAI 2018

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică (14,9 grade Celsius) în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone.

Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și local în sud și est și vor fi excedentare în rest.

VREMEA IUNIE 2018

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în cea mai mare parte țării (18,3 grade Celsius).

Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, cu o tendință spre deficit, local, în sudul, estul și vestul teritoriului.

Cookies