ȘTIRI

Cât costă şi cum poţi avea un meniu tradiţional de Paşti, fără să ridici un deget

Pachetul de Paşti de la Pomello, cu livrare la domiciliu, costă 495 lei. Acest meniu include un drob de 1,2 kg, de miel sau de pasăre, 2 kg de salată boeuf, 3 kg de borş de miel, 2 kg de friptură de miel, o cratiţă mică de 1,8 kg cu mâncare de spanac, 18 ouă roşii, aşezate în coşuleţ, o pască cu brânză dulce şi stafide, cu o greutate de 1,2 kg, şi un cozonac cu nucă şi rahat. Meniul este recomandat pentru 6 persoane.

Dacă nu doriţi un meniu complet de Paşti, puteţi comanda de la Pomello următoarele preparate culinare: salată de boeuf, la preţul de 52 lei, cozonac cu nucă şi rahat, care costă 45 lei, plăcintă cu brânză, la preţul de 55,8 lei, şi friptură de miel, cu o greutate de 1,5 kg, la preţul de 150 lei. Preţurile afişate sunt valabile pentru 6 porţii pentru fiecare preparat culinar în parte.

La Pomello, comenzile se preiau cel mai târziu până în dimineaţa zilei de 3 mai, iar livrarea se face inclusiv sâmbătă. Comanda minimă pentru preparatele tradiţionale de Paşti de la Pomello este de 75 lei.

Meniul de Paşti la Home Made Food, de la 630 lei

La Home Made Food, meniul de Paşti include ciorbă de miel, drob, tocăniţă şi stufat de miel, pulpă de miel la cuptor, cozonac de casă, brioşe, gogoşi glazurate şi ouă roşii. Toate produsele au preţuri separate, iar un meniu complet de 6 porţii, care include toate aceste sortimente culinare, costă circa 630 lei, un meniu complet de Paşti pentru 9 persoane costă circa 800 lei, iar unul de 12 porţii costă aproximativ 980 lei. Calculul include o pulpă de miel de 3 kg, un cozonac de casă de 2kg şi o pască de 2 kg.

La meniul tradiţional de Paşti, la Home Made Food se mai pot comanda platouri pentru 6-8 persoane, care au preţuri cuprinse între 120 lei şi 150 lei.

 

Comanda pentru meniul de Paşti la Home Made Food se poate face până pe 2 mai inclusiv, iar livrarea se face vineri sau sâmbătă, inclusiv după-amiaza, în funcţie de orarul de livrări, dar şi după preferinţele clientului.

Meniul tradiţional de Paşti de la Home Made Food poate fi văzut la dimensiune maximă aici.

Meniu de Paşti pentru patru persoane, de la 405 lei

O altă firmă care livrează mâncare tradiţională de Paşti la domiciliu este DLM Catering. De la această firmă, clienţii pot comanda separat preparatele culinare preferate, astfel încât preţul poate varia de la câteva zeci de lei, pentru o porţie dintr-un singur sortiment culinar, şi poate ajunge la câteva sute de lei, pentru mai multe feluri de mâncare pentru un număr mai mare de persoane.

Un meniu pentru patru persoane format din patru porţii de ciorbă de miel, 20 de sarmale în foi de ştevie, cu smântână şi mămăligă, patru porţii de drob în prapur de miel, patru porţii de stufat de miel şi 10 ouă roşii costă, în total, 405 lei. Dacă vreţi să adăugaţi pe lângă acest meniu şi patru porţii de plăcintă cu brânză dulce şi stafide, trebuie să mai scoateţi din buzunar încă 52 lei.

„Comanda poate fi făcută inclusiv vineri dimineaţă, dar trebuie luat în calcul faptul că friptura de miel trebuie să stea 10 – 15 ore la marinat, cu condimente şi vin, pentru a avea un gust mai bun şi mai fraged. Orice întârziere a comenzii e în detrimentul gustului dumneavoastră”, au precizat reprezentanţii DLM Catering.

Livrarea la domiciliu pentru meniul de Paşti de la DLM Catering se face inclusiv sâmbăta, până la ora 17.00, iar la notă se mai adaugă o taxă de livrare de 7 lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button