Cât costă serviciile unei firme de pompe funebre din Sectorul 1 (P)

26 nov. 2020
111 Afișari
Cât costă serviciile unei firme de pompe funebre din Sectorul 1 (P)

Orice firma de servicii funerare din Bucuresti ofera de obicei pachete de servicii in functie de necesitati, iar de cele mai multe ori, un pachet funerar standard. De obicei acest pachet include servicii care sunt comune indiferent de aranjamentul specific. Acestea includ planificarea inmormantarii, asigurarea permiselor necesare si copii ale certificatelor de deces, pregatirea anunturilor, adapostirea ramasitelor si coordonarea aranjamentelor cu cimitirul, crematoriul sau alte terte parti.

De asemenea se poate opta pentru servicii optionale precum: imbalsamare si toaletare; utilizarea funerarului pentru vizionare, ceremonie sau slujba de pomenire; utilizarea echipamentului si a personalului pentru un serviciu la mormant; utilizarea unei limuzine; pachete de parastas; un sicriu premium sau incinerarea.

Avansurile in numerar sunt taxe percepute de o firma de pompe funebre pentru bunurile si serviciile pe care le cumpara de la vanzatori externi in numele dvs., acestea fiind de obicei pachete de mancare si uneori inclusiv flori. Unii furnizori de inmormantari va percep costul pentru articolele pe care le cumpara in numele dvs. Altii adauga o taxa de serviciu la costul total.

Calculul costului real al unei inmormantari

Furnizorul de inmormantare trebuie sa va ofere o declaratie detaliata a costului total al bunurilor si serviciilor funerare pe care le-ati selectat atunci cand faceti aranjamentele. In cazul in care furnizorul de inmormantari nu cunoaste costul avansurilor in numerar in acel moment, trebuie sa va ofere o „estimare de buna credinta” scrisa. Aceasta declaratie trebuie, de asemenea, sa dezvaluie cerintele crematorii pe care le cumparati, bunuri sau servicii funerare specifice.

Regula funerara nu necesita niciun format specific pentru aceste informatii. Furnizorii de inmormantari il pot include in orice document pe care vi-l ofera la sfarsitul discutiei despre aranjamentele funerare.

In sectorul 1 din Bucuresti, majoritatea firmelor de pompe funebre va pun la dispozitie pachete funerare prestabilite pentru o alegere cat mai usoara.

Ce trebuie sa stii despre imbalsamare

Multe case funerare au inclus in pachetele funerare oferite, serviciul de imbalsamare. Insa imbalsamarea nu este in neaparat necesara daca corpul este ingropat sau incinerat la scurt timp dupa moarte. In conformitate cu regula funerara, un furnizor de inmormantari:

  1. este posibil sa nu ofere servicii de imbalsamare fara permisiune.
  2. este posibil sa nu declare in mod fals ca legea impune imbalsamarea.
  3. trebuie sa dezvaluie in scris ca imbalsamarea nu este ceruta de lege, cu exceptia anumitor cazuri speciale.
  4. nu poate percepe o taxa pentru imbalsamare neautorizata decat daca legea statului impune imbalsamarea.
  5. trebuie sa dezvaluie in scris ca de obicei ai dreptul sa alegi o dispozitie, cum ar fi incinerarea directa sau inmormantarea imediata, care nu necesita imbalsamare daca nu doresti acest serviciu.
  6. trebuie sa dezvaluie in scris ca unele aranjamente funerare, cum ar fi o inmormantare cu vizionare, pot face ca imbalsamarea sa fie o necesitate practica si prin urmare o achizitie necesara.

Sicriul

Un sicriu este deseori cel mai scump articol pe care il veti cumpara daca intentionati o inmormantare „traditionala” cu servicii complete. Sicriele variaza foarte mult in stil si pret si sunt vandute in principal pentru atractia lor vizuala. De obicei, acestea sunt construite din metal, lemn, fibra, sticla sau plastic.

Cand vizitati o firma de pompe funebre sau un showroom pentru a cumpara un sicriu, directorul funerar va va arata o lista a sicrielor disponibile, cu descrieri si preturi, inainte de a va arata sicriul. Studiile din industrie arata ca cumparatorul mediu de sicriu cumpara unul dintre primele trei modele prezentate, in general la pretul mediu al celor trei.

Majoritatea lazilor metalice sunt fabricate din otel laminat cu ecartamente variate – cu cat ecartamentul este mai mic, cu atat este mai gros otelul. Unele cutii de metal au o garantie pentru longevitate. Sicriele din lemn nu sunt, in general, etansate si nu au garantie pentru longevitate. Pot fi lemn de esenta tare ca mahon, nuc, cires sau stejar, sau rasinoase ca pinul.

De remarcat este faptul ca agentia funerara Anima din sectorul 1, va pune la dispozitie nu mai putin de 8 pachete funerare bine structurate care includ servicii complete care se preteaza si celor mai aspre cerinte ale clientilor.

Cookies