Cât costă să vinzi mărţişoare, pe stradă, în Bucureşti

de:
01 feb. 2012
82 Afișari
Cât costă să vinzi mărţişoare, pe stradă, în Bucureşti

Primăria Sectorului 6 informează că autorizaţiile pentru comercializarea produselor specifice zilelor de 1 şi 8 martie se eliberează începând cu data de 13 februarie.

„Persoanele fizice autorizate şi persoanele juridice interesate să desfăşoare acest tip de activităţi pe domeniul public al Sectorului 6 pot depune, documentele necesare la Administraţia Pieţelor Sector 6 din Sos. Virtuţii nr. 148, Sector 6 (în incinta noului Bazar Express- telefon 021.316.12.9)”, susţin reprezentanţii administraţiei locale.

Persoanele fizice sau juridice care obţin aceste autorizaţii trebuie să achite o taxă de salubrizare în valoare de 50 de lei (plus TVA), precum şi o taxă de ocupare a domeniului public în valoare de 300 de lei (plus TVA).

Principalele zone din Sectorul 6 unde vor fi vândute marţişoare sunt cele adiacente pieţelor agro–alimentare şi magazinelor comerciale, respectiv la Orizont, Veteranilor, Gorjului, Autogara Militari, Chilia Veche, Crângaşi, Ghencea, Apusului şi Valea Argeşului.

Primarul Cristian Popescu Piedone, a anunţat că se vor putea vinde mărţişoare la 80 de tarabe autorizate din Sectorul 4, din care 40 la Piaţa Progresul şi 40 la Piaţa Sudului.

Cookies