BAZAR

Cât costă pachetele speciale pentru vacanţa de 1 Mai, pe litoral

Patronatele hoteliere şi agenţiile de turism au pregătit deja pachete speciale, specifice fiecărui eveniment, dar şi pachete comune, care să includă întreaga perioadă 30 aprilie – 7 mai.

Preţurile vor porni de la 60 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 3 stele, de la 100 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 4 stele şi de la 229 de lei de persoană/ noapte la hotelurile de 5 stele, în funcţie de serviciile pe care le oferă fiecare unitate de cazare.

„Aşa cum spune tradiţia, litoralul românesc este destinaţia vedetă pentru petrecerea minivacanţei de 1 Mai, care, printr-o conjunctură fericită, se va sărbători în aceeaşi săptămână cu sărbătorile pascale. ANAT şi Asociaţia Litoral – Delta Dunării au solicitat Guvernului Romaniei şi premierului Victor Ponta ca zilele de 2 mai – Ziua Tineretului, şi 3 mai să fie acordate ca zile naţionale libere, cu posibilitatea de recuperare în 2013, pentru a stimula circulaţia turistică spre staţiunile turistice din România şi către litoralul românesc, ceea ce ne va permite să dăm un start excelent sezonului 2013”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral, citată de Mediafax. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button