ARHIVA B365

Cât costă o vacanță de lux de Revelion la Brașov și pe Valea Prahovei

Cei care îşi petrec vacanţa de sărbători în hotelurile de lux de pe Valea Prahovei sau din Braşov au plătit între 1.800 de lei şi 4.400 de lei de persoană pentru un sejur de cinci nopţi. Rezervările au fost făcute la unele hoteluri chiar şi din octombrie, cei mai mulţi turişti care vor petrece vacanţa în lux la munte fiind din Bucureşti. În perioada sărbătorilor de iarnă, proprietarii de hoteluri şi de pensiuni de la munte îşi vor rotunji conturile cu câteva zeci de mii de euro, aceasta fiind de altfel şi perioada în care tarifele la cazare cresc şi de trei-patru ori faţă de un weekend normal din an, informează zf.ro.

Cu 8.800 de lei (1.997 de euro) s-a rezervat o cameră dublă la hotelul de cinci stele Lux Garden din Azuga. Preţul pachetului include cinci nopţi de cazare, cu mic dejun, cină festivă şi program artistic.

La hotelul Predeal Comfort Suites din Predeal, preţul unui sejur de Revelion s-a ridicat la circa 2.300 de lei (520 de euro) de persoană pentru cinci nopţi de cazare cu mic dejun, cină festivă şi brunch a doua zi. Cei care au ales să se cazeze într-un apartament au plătit 2.750 de lei (625 de euro) de persoană Predeal Comfort Suites a fost deschis în 2005. Hotelul, care este construit în stil libanez, cu mobilier oriental, operează un restaurant şi un centru spa.

La hotelul Aurelius din Poiana Braşov, care are 208 lo­curi de cazare în 87 de camere, sejurul de Revelion, ce in­clude şase nopţi, a costat 960 de euro (4.200 de lei) de per­soană pentru un loc în cameră dublă), 1.200 de euro (5.300 de lei) de persoană pentru un loc în Premier Suite (apar­ta­ment). Preţul a inclus cazare cu mic dejun, cină festivă şi petrecere, brunch şi acces la centrul spa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button