Cât costă doar în prima lună redeschiderea școlilor în Sectorul 1. Are bani Primăria?!

04 feb. 2021
20 Afișari
Cât costă doar în prima lună redeschiderea școlilor în Sectorul 1. Are bani Primăria?!

Clotilde Armand a precizat cât costă redeschiderea școlilor în Sectorul 1 din perspectiva materialelor de protecţie necesare astfel încât totul să se desfășoare în condiții de siguranță sanitară.

Redeschiderea școlilor in Sectorul 1 costă aproximativ 100.000 de euro după cum reiese dintr-un comunicat al instituției pe care o conduce Clotilde Armand.

Edilul a făcut anunțul în contextul în care a dat asigurări că școlile din Sectorul 1 sunt pregătite de reluarea cursurilor.

“Toate grădinițele, școlile și liceele din învățământul de stat din Sectorul 1 sunt pregătite pentru reluarea cursurilor în condiții de siguranță sanitară. Primăria Sectorului 1 ia toate măsurile  pentru  a preveni infectarea cu noul coronavirus a  elevilor și cadrelor didactice. Unitățile de învățământ vor fi dezinfectate înainte de începerea cursurilor școlare, fiind folosite nebulizatoarele de care dispune Primăria Sectorului 1, și vor fi distribuite măști de protecție și dezinfectanți de mâini și de suprafețe”, precizează Primăria Sector 1.

Redeschiderea școlilor în Sectorul 1 costă 100.000 de euro doar în prima lună

În cursul acestei săptămâni, toți factorii de decizie ai Primăriei Sectorului 1 s-au întâlnit în ședințe de lucru pentru a stabili detaliile legate de redeschiderea școlilor. Costurile lunare estimate pentru materiale de protecţie se ridică la aproximativ 100.000 euro.

”Suntem pregătiți cu tot ce este necesar pentru reluarea cursurilor școlare în cele mai bune condiții. Zilele acestea, vom dezinfecta prin nebulizare toate unitățile de învățământ și vom distribui măști și dezinfectante pentru a preveni infectarea cu Covid-19 a elevilor și cadrelor didactice din Sectorul 1. Vreau să asigur pe toată lumea că școlile din Sectorul 1 sunt pregătite din punct de vedere sanitar pentru reluarea cursurilor”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Primarii mai multor sectoare din București au luat măsuri suplimentare pentru redeschiderea școlilor în condiții de siguranță, începând de luni, 8 februarie.

 

 

Cookies