ARHIVA B365

Cât costă cele mai ieftine garsoniere noi din Capitală şi unde se găsesc

Cea mai ieftină locuință nouă cu o cameră oferită spre vânzare pe portalul imobiliar Imopedia.ro se vinde cu 22.500 euro. Garsoniera este amplasată într-un bloc cu patru etaje, din cartierul Berceni (lângă Meridian). Locuinţa se află la primul nivel al imobilului, are balcon și o suprafață utilă de 30 metri pătrați. Viitorul proprietar se va muta într-o locuință complet finisată, dotată cu centrală proprie, primind, totodată, și un loc de parcare gratuit.

În partea de sud a Capitalei, există numeroase oferte de garsoniere al căror preț variază ușor în jurul sumei de 25.000 euro. De exemplu, cu 23.900 euro poate fi cumpărată o garsonieră dintr-un bloc cu patru etaje din apropierea bulevardului Metalurgiei – cu o suprafață utilă de 29 metri pătrați, locuința este predată la cheie, având cu propria centrală (mai multe detalii aici).

La mică distanță, în imediata apropiere a bulevardului Alexandru Obregia, lângă școala 194, este scoasă la vânzare o garsonieră de 29,6 metri pătrați utili, cu prețul de 25.000 euro. Aflată la demisolul unui imobil cu șase etaje, locuința decomandată este finisată complet.

Mai mult pe Imopedia.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button