ARHIVA B365

Cât costă cea mai ieftină locuință de la Târgul Național Imobiliar, din Capitală

Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar a început sâmbătă, la Palatul Parlamentului, unde aproape 120 de expozanți au venit cu circa 24.000 oferte imobiliare. Mai mult, majoritatea expozanților oferă diverse promoții celor care contractează o locuință pe perioada târgului – reduceri și prețuri speciale, precum și diverse cadouri (locuri de parcare, vouchere de mobilier, etc), potrivit imopedia.ro.

Cel mai mic preț întâlnit la TNI este de 19.000 euro, iar cea mai costisitoare proprietate costă 2,2 milioane euro.

„Continuând cei 10 ani de tradiție, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 20 de ediții ale TNI”, a declarat Cristina Bercea, organizator TNI.

În cadrul târgulului sunt prezentate sute de oferte imobiliare: locuințe vechi și noi, din toate zonele și sectoarele Capitalei, precum și terenuri dedicate celor interesați să își construiască o casă.

„Am selectat cu atenție cele mai interesante proprietăți imobiliare scoase la vânzare, în acest moment, și le-am expus pe Harta Proprietăților care Contează. Conceptul s-a dovedit unul de succes la edițiile anterioare, atât din punctul de vedere al vizitatorilor TNI, cât și din punctul de vedere al agenților imobiliari. Drept urmare, la standul nr. 1, există oferte pentru toate buzunarele și gusturile – cel mai mic preț este de 19.000 euro, iar cea mai costisitoare proprietate costă 2,2 milioane euro”, a explicat Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro

De asemenea, vizitatorii pot pleca de la Târgul Național Imobiliar cu vacanța de vară aranjată – tot la standul numărul 1, vor fi expuse oferte de turism pentru Grecia. Atractive nu sunt doar prețurile, ci și destinațiile – potrivit reprezentanților IMOPEDIA, este vorba de zone care nu au mai fost promovate până acum în piața românească.

Târgul Național Imobiliar (TNI) se desfășoară între 15 și 17 mai 2015, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Biletul de intrare costă 5 lei. Vineri și sâmbătă, programul de vizitare este între orele 10:00 și 19:00, iar duminică va fi deschis până la orele 16:00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button